TBEX Europe 2023 Peloponnese: Δήμος Καλαμάτας και Επιμελητήρια στο πλευρό της Περιφέρειας Πελοποννήσου

TBEX Europe 2023 Peloponnese: Δήμος Καλαμάτας και Επιμελητήρια  στο πλευρό της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Η αντίστροφη μέτρηση για το TBEX Europe 2023 Peloponnese έχει ξεκινήσει και η Πελοπόννησος ενωμένη ετοιμάζεται να υποδεχθεί στις 8 Μαΐου τους 330 συμμετέχοντες, για να προσφέρει μια εμπειρία πέρα από τα προφανή!

Τόσο ο Δήμος Καλαμάτας, της πόλης που θα αποτελέσει το επίκεντρο και θα φιλοξενήσει την κεντρική εκδήλωση, όσο και τα Επιμελητήρια της Πελοποννήσου, στέκονται στο πλευρό της Περιφέρειας, συνδιοργανώνοντας τις παράλληλες εκδηλώσεις του συνεδρίου.

Η εκδήλωση έναρξης, το Peloponnese Food Stories, θα γίνει στις 9 Μαΐου στην πλατεία Όθωνος και ο Δήμος έχει αναλάβει πολύ σημαντικό ρόλο, εξασφαλίζοντας την επιτυχή υλοποίησή της. Παράλληλα, τα Επιμελητήρια, με τη χορηγία τους, δίνουν τη δυνατότητα συμμετοχής όλων των παραγωγών της περιοχής, προκειμένου να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στο κοινό.

Το αποχαιρετιστήριο πάρτυ που έχει προγραμματιστεί για τις 11 Μαΐου στο Καστράκι θα δώσει μια μοναδική ευκαιρία στους συμμετέχοντες για μοναδικές λήψεις της Καλαμάτας, που θα ταξιδέψουν την εικόνα της σε ολόκληρο τον κόσμο!

Στις δύο αυτές εκδηλώσεις, είναι ιδιαίτερα σημαντική και η συνεισφορά ιδιωτών χορηγών, που μέσω εξειδικευμένων χορηγικών πακέτων θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν με το δικό τους ιδιαίτερο τρόπο τα προϊόντα τους, αλλά και να ωφεληθούν από τις ευκαιρίες online και offline προβολής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο προβολής των τοπικών επιχειρήσεων διοργανώνεται και το TBEX Restaurant Week, με ειδικά μενού και τιμές για τους συμμετέχοντες στο συνέδριο.

Τέλος, για την ανάδειξη της πολιτιστικής ταυτότητας της πόλης και με τη χορηγία του Ιδρύματος Καρέλια, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τη Συλλογή Ελληνικών Ενδυμασιών Βικτωρία Γ. Καρέλια, μία από τις πληρέστερες συλλογές ελληνικών τοπικών ενδυμασιών σε πανελλήνιο επίπεδο.

Στόχος της Περιφέρειας Πελοποννήσου μέσω των παράλληλων δράσεων, με επίκεντρο την Καλαμάτα, είναι η ανάδειξή της ως μιας πόλης από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες της Ελλάδας.