Το ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας εγκαινίασε τα νέα του γραφεία στην Καλαμάτα

Το ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας εγκαινίασε τα νέα του γραφεία στην Καλαμάτα

Εγκαινιάστηκαν χθες το απόγευμα τα νέα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στην οδό Αναγνωσταρά 53, τα οποία θα λειτουργούν καθημερινά από τις 6.00 το απόγευμα έως τις 10.00 το βράδυ, με τους ανθρώπους της ΝΕ να φιλοδοξούν ότι ο χώρος θα λειτουργήσει «ως ένα κύτταρο δημοκρατίας».

Στη χθεσινή εκδήλωση, μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της Αλεξάνδρας Σκορδάκη, η οποία υπήρξε ενεργός μέλος του ΠΑΣΟΚ στη Μεσσηνία, ενώ στη συνέχεια το λόγο πήρε ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής, Γιάννης Νικολακόπουλος, ο οποίος μίλησε για τους στόχους του ΠΑΣΟΚ τόσο σε επίπεδο Μεσσηνίας όσο και σε εθνικό.

Ειδικότερα, αφού κάλεσε τον κόσμο να επισκέπτεται τα γραφεία της ΝΕ, ζήτησε να μην μπουν στα ψευτοδιλήμματα που θέτουν οι μεν και οι δε για την ψήφο στο ΠΑΣΟΚ.

Κλείνοντας δήλωσε ότι το κόμμα ζητά καθαρή εντολή από το λαό, ισχυρό ποσοστό, για να μπορέσει μέσω του προγράμματος και των θέσεών του να σηκώσει ξανά την πατρίδα ψηλά, μια πατρίδα που – όπως υποστήριξε- χρειάζεται το ΠΑΣΟΚ, «μιας και είναι η μόνη δύναμη, η φωνή της λογικής, με ένα πρόγραμμα που μπορεί να δώσει ώθηση και να δημιουργήσει ξανά μια Ελλάδα για όλους τους Έλληνες, χωρίς κοινωνικές ανισότητες».

Με τη σειρά του ο τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιάννης Πάζιος, που μετέφερε το χαιρετισμό του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ, έδωσε συγχαρητήρια στα μέλη της Επιτροπής για τα νέα γραφεία, ενώ ζήτησε όλοι μαζί να δώσουν έναν αγώνα πάνω στους άξονες της ενότητας, της ανανέωσης και της πολιτικής αυτονομίας.

Ο αγώνας που δίνεται, πρόσθεσε, «είναι τεράστιος, είναι υπαρξιακός, όχι μόνο για το ΠΑΣΟΚ, αλλά και για την ίδια τη χώρα, αφού αυτή βιώνει ανισότητες εδώ και τέσσερα χρόνια, καθώς και πειραματισμούς εδώ και οκτώ χρόνια».

Για τη Μεσσηνία, ο κ. Πάζιος δήλωσε ότι εδώ και οκτώ χρόνια ο νομός έχει αδικηθεί και όλο αυτό το διάστημα δεν έχει δημιουργηθεί ή δρομολογηθεί οποιαδήποτε υποδομή, υποστηρίζοντας ακόμα ότι όλα τα μεγάλα έργα που έχουν γίνει και στη Μεσσηνία έχουν τη σφραγίδα του ΠΑΣΟΚ.
Π.Μπ.