Υπόθεση βιασμού 92χρονης: Αρνείται τις κατηγορίες ο 49χρονος που παραπέμφθηκε στον ανακριτή

Υπόθεση βιασμού 92χρονης: Αρνείται τις κατηγορίες ο 49χρονος που παραπέμφθηκε στον ανακριτή

Στον ανακριτή θα οδηγηθεί αύριο ένας 49χρονος, προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία της απόπειρας βιασμού μιας 92χρονης το Σάββατο το βράδυ στο Μελιγαλά.

Χθες, μετά την καταγγελία της 92χρονης, ο 49χρονος συγχωριανός της οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και μέχρι την απολογία του στον ανακριτή, κρατείται. Ο ίδιος, πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνείται ότι συνέβη κάτι τέτοιο.

Μπήκε στην αυλή
Η 92χρονη γυναίκα κατήγγειλε το πρωί της Κυριακής στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τον 49χρονο. Όπως ανέφερε, το βράδυ του Σαββάτου, ενώ βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού της στο Μελιγαλά, ο άντρας μπήκε και προσπάθησε να την ακινητοποιήσει για να την κακοποιήσει σεξουαλικά.

Περιέγραψε ότι την ακινητοποίησε κρατώντας της τα χέρια και επιχείρησε να τη βιάσει. Όμως, η ίδια αντιστάθηκε και άρχισε να φωνάζει. Οπότε ο 49χρονος, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε, τρόμαξε και τράπηκε σε φυγή.

Η ηλικιωμένη γυναίκα τον αναγνώρισε και έτσι οι αστυνομικοί νωρίς το βράδυ της Κυριακής εντόπισαν τον 49χρονο και τον συνέλαβαν με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού.

Χθες το πρωί ο άντρας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ωστόσο αρνείται τις κατηγορίες σε βάρος του, τονίζοντας ότι ποτέ δεν πείραξε την ηλικιωμένη.

Της Βίκυς Βετουλάκη