Η Κωνσταντίνα Πιέρρου ζήτησε τη στήριξη κάθε Μεσσήνιας και Μεσσήνιου στις εκλογές της 21ης Μαΐου

Η Κωνσταντίνα Πιέρρου ζήτησε τη στήριξη κάθε Μεσσήνιας και Μεσσήνιου στις εκλογές της 21ης Μαΐου

Η κεντρική πολιτική ομιλία της υποψήφιας βουλευτή Μεσσηνίας με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Κωνσταντίνας Πιέρρου, πραγματοποιήθηκε προχθές στο ξενοδοχείο Rex στην Καλαμάτα.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα και σε έντονο κλίμα συγκίνησης, η κυρία Πιέρρου έκανε μια σύντομη αναδρομή στη μέχρι τώρα πορεία της και στη συνέχεια επιγραμματικά και συμπυκνωμένα μίλησε για τις προτεραιότητες που έχουν θέσει τόσο αυτή όσο και το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

Κάλεσε, δε, κάθε Μεσσήνια και κάθε Μεσσήνιο να τη στηρίξει την 21η Μαΐου και δεσμεύτηκε πως μετά τις εκλογές θα είναι και πάλι παρούσα, συνεπής και πιστή σε όλο το πρόγραμμα και τις αρχές που πρεσβεύει το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

Την κα Πιέρρου τίμησαν με την παρουσία τους δάσκαλοί της, συνυποψήφιοί της, αυτοδιοικητικοί, σύσσωμος ο Σύλλογος Ακοβιτών Καλαμάτας, μέλη συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, στελέχη του ΠΑΣΟΚ Κινήματος – Αλλαγής, καθώς και αρκετά μέλη της πρώην και νυν Νομαρχιακής Επιτροπής Μεσσηνίας.

Με το πέρας της ομιλίας χαιρετισμούς απηύθυναν ο γραμματέας Τομέα Ψηφιακής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Γιάννης Πάζιος και ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Μεσσηνίας, Γιάννης Νικολακόπουλος.