Καλαμάτα ’80: Χειρουργήθηκε επιτυχώς ο Βιέιτο

Καλαμάτα ’80: Χειρουργήθηκε επιτυχώς ο Βιέιτο

Σε πετυχημένη χειρουργική επέμβαση υπεβλήθη  χθες το πρωί ο Μαουρίτσιο Βιέιτο της Καλαμάτα ’80. «Την  επέμβαση πραγματοποίησε ο γιατρός κύριος Δημητρακόπουλος τον οποίο θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά μαζί με το ιατρικό του team για  την εξαιρετική δουλειά του. Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε το προσωπικό του ιατρικού Παλαιού Φαλήρου για τις υπηρεσίες που παρείχαν στον αθλητή μας!» αναφέρει η διοίκηση των «Λύκων», μαζί φυσικά με τις ευχές για «γρήγορα περαστικά» στον μεγάλο άτυχο του τελικού αγώνα με τον Κέρκη Σάμου, στον οποίο κρίθηκε επιτυχώς η άνοδος της τοπικής μας ομάδας στην Α1 βόλεϊ ανδρών.

Ανανέωσε ο τιμ μάνατζερ, Αλέξης Μπούρας
Η Καλαμάτα ’80 ξεκίνησε άμεσα το σχεδιασμό της ομάδας ώστε η «νεοφώτιστη» να μπορέσει να ανταποκριθεί στις πρωτοφανείς απαιτήσεις, με βάση τη μέχρι τώρα εμπειρία της, που αναμένεται να συναντήσει στα μεγάλα …σαλόνια του ελληνικού βόλεϊ. Στο πλαίσιο αυτό γνωστοποιήθηκε πριν λίγες η ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή, Παναγιώτη Ντάκουρη, για να ακολουθήσει η επιβεβαίωση της παραμονής του Αλέξη Μπούρα στο πόστο του τιμ μάνατζερ. Ένα σημαντικό μέρος της επιτυχίας της εκπλήρωσης του στόχου της ανόδου «πιστώνεται» στις δικές του επιλογές και δεν θα μπορούσε να μην …επιβιβαστεί κι αυτός στο τρένο για το ταξίδι στη Volley League.

«Η διοίκηση του συλλόγου μας ανακοινώνει την ανανέωση  της συνεργασίας μας με τον Αλέξη Μπούρα, ο οποίος κατέχει  την θέση του Team Manager. Ο Αλέξης ολοκληρώνοντας μια πλούσια καριέρα σαν αθλητής , έχει ανοίξει έναν καινούργιο ορίζοντα μπροστά του στην θέση του Team Manager , συμβάλλοντας δραστικά στη βελτίωση της ομάδας μας! Ευχόμαστε στον Αλέξη καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επιτυχίες!», αναφέρουν οι διοικούντες τον ΑΟΚ ‘80.