Λεωνίδιο – Εράνη Φιλιατρών για την 4η αγωνιστική

Λεωνίδιο – Εράνη Φιλιατρών για την 4η αγωνιστική

Δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς (προηγήθηκε εκείνο της Τετάρτης με τον Παναιγιάλειο), για την πρωταθλήτρια Μεσσηνίας Εράνη Φιλιατρών, καθώς θα αντιμετωπίσει στις 5.00 μ.μ. στο Λεωνίδιο την τοπική ομάδα που είναι πρωταθλήτρια Αρκαδίας, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 5ου Ομίλου των μπαράζ για άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

Είναι ένας πολύ κρίσιμος αγώνας για τη Φιλιατρινή ομάδα, στην προσπάθεια που κάνει για να πλασαριστεί στις προνομιούχες θέσεις. Ο προπονητής Κώστας Λυμπερόπουλος και οι ποδοσφαιριστές του, είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα. Δύσκολη στην εν λόγω συνάντηση θεωρείται η συμμετοχή του έμπειρου αμυντικού Γιάννη Τσόπελα (ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό).

Όσον αφορά τώρα στο Λεωνίδιο (προέρχεται από τρεις σερί ήττες), θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα, πετυχαίνοντας την παρθενική του νίκη. Ο δε τεχνικός του Φόντας Καζακόπουλος, αναμένεται να έχει όλο το δυναμικό διαθέσιμο.

Διαιτητής έχει οριστεί ο Ραφαήλ Τριανταφύλλου από την ΕΠΣ Αργολίδας, βοηθοί θα είναι οι Κωνσταντίνος Γκουριώτης, Παύλος Δημητρόπουλος από την ίδια Ένωση, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο Βλάσιος Θεοδωρόπουλος από την ΕΠΣ Κορινθίας.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα του 5ου Ομίλου
Οι υπόλοιπες συναντήσεις της 4ης αγωνιστικής του 5ου Ομίλου των μπαράζ για άνοδο στη Γ΄ Εθνική, είναι οι εξής:

Κυριακή 28 Μαΐου – 3.45 μ.μ.

ΑΟ Λεβάντε  – Παναιγιάλειος

Ώρα 5.00 μ.μ.

ΠΑΟ Βάρδας – Παλληξουριακός

Ρεπό: Αμυκλιακός