Με Παναγιώτη Ντάκουρη στον πάγκο και στη Volley League η Καλαμάτα ’80

Με Παναγιώτη Ντάκουρη στον πάγκο και στη Volley League η Καλαμάτα ’80

Από νωρίς άρχισε ο σχεδιασμός της ανδρικής ομάδας βόλεϊ της Καλαμάτα ’80, καθώς η άνοδος στη Volley League  σκόρπισε απέραντη χαρά στους φίλους της ομάδας και του αθλητισμού, αλλά ταυτόχρονα υπάρχει μπροστά μια τεράστια πρόκληση, ώστε να καταφέρει ο σύλλογος να κρατηθεί στην κορυφαία κατηγορία. Το «χτίσιμο» της νέας ομάδας ξεκίνησε από τον προπονητή, με τον Καλαματιανό τεχνικό της επιτυχίας, Παναγιώτη Ντάκουρη να αναλαμβάνει να συνεχίσει το έργο του:

«Η διοίκηση της ομάδας μας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον προπονητή Παναγιώτη Ντάκουρη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο! Ο κύριος Ντάκουρης αναλαμβάνει ξανά το σχεδιασμό της ομάδας που θα εκπροσωπήσει επάξια την πόλη της Καλαμάτας στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών με στόχο την εδραίωση  στα μεγάλα σαλόνια της Volleyleague. Ευχόμαστε στον κοουτς Ντάκουρη καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επιτυχίες!» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Άρχισαν οι εγγραφές για τα διαρκείας
Κι επειδή τίποτα δεν μπορεί να γίνει χωρίς χρήματα και την άμεση στήριξη των φίλων της ομάδας, σχεδόν αμέσως μετά τον αγώνα της ανόδου με τον Κέρκη, η διοίκηση ξεκίνησε τη διαδικασία για τις κάρτες διαρκείας. «Κλείσε τώρα τη θέση σου στο νέο ταξίδι μαζί με την ομάδα μας, για να κάνουμε το επόμενο όνειρο μας πραγματικότητα ! Ξεκίνησαν οι προ εγγραφές για τις κάρτες ελευθέρας εισόδου της ομάδας μας!» προσκαλούν τον φίλαθλο κόσμο οι υπεύθυνοι των «Λύκων». Ο κόσμος μπορεί να επικοινωνεί στέλνοντας μήνυμα με τα στοιχεία στο τηλέφωνο 6976826361 ή στα social media της @kalamata80, Email στο: aokalamata80@gmail.com ή δια ζώσης στο κατάστημα Μπουσούνης  Δομικά Υλικά (οδός Νέδοντος) . Σημειώνεται ότι οι θέσεις VIP θα είναι περιορισμένες, υπάρχει δυνατότητα οικογενειακού πακέτου, προβλέπονται εκπτωτικά προνόμια σε αγορές για κατόχους καρτών διαρκείας της Καλαμάτα ’80, ενώ η είσοδος θα είναι δωρεάν για μαθητές  καθ’ όλη την αγωνιστική περίοδο.