Ο ΑΟ Μιλτιάδης γιόρτασε την επάνοδο στην Α΄ Τοπική κατηγορία

Ο ΑΟ Μιλτιάδης γιόρτασε την επάνοδο στην Α΄ Τοπική κατηγορία

Μία ξεχωριστή γιορτή για την κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα της Α1 Τοπικής κατηγορίας και την επάνοδο (έπειτα από μια 5ετία) στην Α΄ Τοπική, διοργάνωσε το Σάββατο 6 Μαΐου η διοίκηση του ΑΟ Μιλτιάδης στο Δημοτικό Γήπεδο Πύργου Τριφυλίας.

Για τον ιστορικό Μιλτιάδη  ήταν η δεύτερη σερί άνοδος (είχε προηγηθεί η άνοδος από τη Β΄ Τοπική στην Α1 κατηγορία).

Χαιρετισμοί από τη διοίκηση της ΕΠΣΜ, τον πρόεδρο του Μιλτιάδη και επισήμους
Ο Α΄ αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας Άγγελος Γεωργόπουλος, στο σύντομο χαιρετισμό του, αφού έδωσε συγχαρητήρια στη διοίκηση, την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές του Μιλτιάδη για την κατάκτηση του τίτλου στην Α1 κατηγορία και την άνοδο στην Α΄ Τοπική, στη συνέχεια ζήτησε από τη Δημοτική Αρχή Τριφυλίας και τους επίσημους να κοιτάξουν το θέμα των εγκαταστάσεων, καθώς το γήπεδο Πύργου Τριφυλίας είναι σε άσχημη κατάσταση. Επισήμανε δε ότι και στο γειτονικό γήπεδο Γαργαλιάνων χρειάζονται αρκετές παρεμβάσεις.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Βασίλης Σπηλιώτης με τη σειρά του  συνεχάρη τη διοίκηση, το προπονητικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές του Μιλτιάδη για τις δύο σερί ανόδους, και τους ευχήθηκε καλή πορεία στην Α΄ Τοπική. Μάλιστα τόνισε ότι ο «κοιμώμενος γίγαντας ξύπνησε»… Παράλληλα, αναφέρθηκε στην άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Δημοτικό Γήπεδο Πύργου Τριφυλίας.

Ο πρόεδρος του Μιλτιάδη Πύργου Τριφυλίας, Χρήστος Μιχαλόπουλος, έδωσε πολλά συγχαρητήρια  στο τεχνικό τιμ Θανάση Λακριντή, Κώστα Γεωργακόπουλο και στους ποδοσφαιριστές για την κατάκτηση του τίτλου, σημειώνοντας ότι ο πρώτος στόχος επιτεύχθηκε. Παράλληλα, ανέφερε ότι υπάρχουν και άλλοι στόχοι και θα γίνει  προσπάθεια απ’ όλους  προκειμένου να υλοποιηθούν. Βέβαια, στάθηκε ιδιαίτερα στο γηπεδικό πρόβλημα και ζήτησε να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις, ώστε να είναι λειτουργικό για τους ποδοσφαιριστές και τα μικρά παιδιά του Πύργου Τριφυλίας.

Ο πρώην υπουργός και βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ –  Π.Σ., Αλέξης Χαρίτσης, ο βουλευτής Μεσσηνίας της Ν.Δ. Μίλτος Χρυσομάλλης, ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος  και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας, Χαράλαμπος Αυρηλιώνης,  με τη σειρά τους συνεχάρησαν το Μιλτιάδη Πύργου Τριφυλίας για την κατάκτηση του τίτλου στην Α1 Τοπική και την άνοδο στην Α΄ Τοπική  κατηγορία, ενώ στάθηκαν ιδιαίτερα στο γηπεδικό πρόβλημα. Μάλιστα, ο κ. Αυρηλιώνης τόνισε ότι θα γίνει προσπάθεια από τη Δημοτική Αρχή να ετοιμαστεί σύντομα η σχετική μελέτη.

Απονομές
Μετά τους χαιρετισμούς, έγινε από τη διοίκηση της ΕΠΣ Μεσσηνίας και τους επίσημους προσκεκλημένους στη γιορτή, η απονομή του Κυπέλλου του πρωταθλητή και των μεταλλίων στην τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές του Μιλτιάδη Πύργου Τριφυλίας.

Το Κύπελλο παρέλαβε ο αρχηγός του Μιλτιάδη Κωνσταντίνος Γαλάνης, έχοντας δίπλα του τον πατέρα του Παναγιώτη (χαρακτηρίζεται ως η ψυχή του Μιλτιάδη) και τον πρόεδρο Χρήστο Μιχαλόπουλο.

Στη συνέχεια, η διοίκηση του Μιλτιάδη Πύργου Τριφυλίας παρέθεσε δείπνο στο αγωνιστικό τμήμα σε ταβέρνα στην πλατεία του χωριού.

Στη γιορτή παραβρέθηκαν ακόμη ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Βασίλης Καπέλιος, ο αντιδήμαρχος Τριφυλίας Νίκος Φρούσσος, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Τριφυλίας Άκης Κατρίτσης, Χάιδω Παναγιωτοπούλου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, Βαγγέλης Ξυγκώρος, ο πρόεδρος του ΑΟ Διαβολιτσίου Γιάννης Κωνσταντάρας, ο β΄ αντιπρόεδρος της ΕΠΣΜ Ηλίας Αλεξανδρόπουλος, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣΜ Βασίλης Αθανασόπουλος, ο προπονητής του ΑΟΔ Μιχάλης Φασουλής, ο τεχνικός του ΑΟ Φοινικούντας Παναγιώτης Κάππος, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Ανδρέας Ζόμπολος, Γιώργος Λαμπίρης και άλλοι.