Ομιλία του Παναγιώτη Αδαμόπουλου με κάλεσμα για στήριξη στο ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής και της υποψηφιότητάς του

Ομιλία του Παναγιώτη Αδαμόπουλου με κάλεσμα για στήριξη στο ΠΑΣΟΚ-  Κίνημα Αλλαγής και της υποψηφιότητάς του

Στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης  η κεντρική πολιτική ομιλία του υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, Παναγιώτη Αδαμόπουλου.

Τον κ. Αδαμόπουλο προλόγισαν ο πρόεδρος της ΟΤΟΕ Γιώργος Μότσιος, ο γενικός γραμματέας ΣΕΤΑΠ Γιάννης Αδάμος και η εκπρόσωπος του φοιτητικού κινήματος της ΠΑΣΠ Μεσσηνίας, Μαργαρίτα Ρουμάνο.

Αφού έκανε μια ιστορική αναδρομή στη συμβολή των έργων του ΠΑΣΟΚ διαχρονικά από το 1981 μέχρι σήμερα και τη δημιουργία των σημαντικών δομών του κοινωνικού κράτους, ο κ. Αδαμόπουλος δεσμεύτηκε ότι άμεσες προτεραιότητές του για το μέλλον είναι η αναβάθμιση του οδικού δικτύου και του αεροδρομίου, η στήριξη των εργαζομένων και των αγροτών και η δημιουργία κινήτρων για τους ανθρώπους της υπαίθρου, όπως και η βελτίωση των δομών υγείας.

«Η Μεσσηνία αποτελεί πλέον κορυφαίο διεθνή τουριστικό προορισμό και αυτό θα πρέπει να το αξιοποιήσουμε στο έπακρον. Τα μεσσηνιακά προϊόντα θα πρέπει να έρθουν στο προσκήνιο και να προβάλλονται ως είδη υψηλής ποιότητας. Η μεσσηνιακή γη είναι ευλογημένη, καλλιεργείται όλο το χρόνο και παράγει κάθε λογής προϊόντα. Θα πρέπει να δοθούν άμεσα κίνητρα για την αγροτική εργασία, αλλά και για την εξάλειψη της εγκατάλειψης των μικρών και απόμακρων χωριών. Επιπλέον, στόχος είναι να γίνουμε 12μηνος τουριστικός προορισμός, αφού διαθέτουμε υπέροχα μέρη σε βουνά και θάλασσα», τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής.

Κλείνοντας την ομιλία του, καταχειροκροτούμενος και συγκινημένος, απηύθυνε κάλεσμα για στήριξη στο ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής και την υποψηφιότητά του, «γιατί η σχέση του ΠΑΣΟΚ με τους πολίτες είναι αμφίδρομη, η στήριξη του κοινωνικού κράτους και η κοινωνική συνοχή έφερε σε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα τα καλύτερα χρόνια στο παρελθόν και θα τα ξαναφέρει στο μέλλον».