ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας: «Η αύξηση των ποσοστών φέρνει νέες ευθύνες»

ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας: «Η αύξηση των ποσοστών φέρνει νέες ευθύνες»

Αποτιμώντας τα προχθεσινά αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών, ο γραμματέας της Ν.Ε. Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Γιάννης Νικολακόπουλος, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους 11.000 χιλιάδες συμπολίτες μας, που στήριξαν με την ψήφο τους το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στη Μεσσηνία και έδωσαν την ώθηση να φτάσει η παράταξή μας στα σημαντικά ενισχυμένα διψήφια ποσοστά. Τα ποσοστά του Κινήματός μας στο νομό αυξήθηκαν κατά 60% σε σχέση με το 2019, γεγονός που μας γεμίζει ευθύνη.

Ευχαριστώ όλους τους υποψηφίους μας για το μαχητικό και τίμιο προεκλογικό αγώνα που δώσαμε, ώστε η Δημοκρατική Παράταξη να ξαναγίνει πρωταγωνιστής στο πολιτικό σκηνικό, και θα συνεχίσουμε ενωμένοι και ακόμη πιο δυνατοί.

Πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να πείσουμε τους προοδευτικούς πολίτες ότι εδώ υπάρχει ένα προοδευτικό σπίτι για αυτούς, μια σοβαρή εναλλακτική πρόταση εξουσίας.

Ελάτε να φτιάξουμε την παράταξή μας, την παράταξη της προόδου, της συνέπειας και της αλήθειας, που αγκαλιάζει τις αγωνίες των δημοκρατικών πολιτών. Σας απευθύνω πρόσκληση να στηρίξετε τον πολιτικό μας χώρο στις επερχόμενες εκλογές, ώστε το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής να λάβει ένα ισχυρό ποσοστό και να αποτελέσει έναν δυνατό πολιτικό πόλο, μια σύγχρονη και δημιουργική αντιπολίτευση,  που θα εκφράσει τον προοδευτικό κόσμο με σύγχρονο και συγκεκριμένο λόγο, με νέα πρόσωπα που κομίζουν μια διαφορετική πολιτική κουλτούρα για την Αναγέννηση της Πατρίδας μας».