Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΠΡΟΧΘΕΣ ο μόλις δεκαοκταετής Γρηγόριος Καρδάσης, εκ Θουρίας, απήγαγεν εκουσίως την υπερδεκαπενταέτιδα Ευγενίαν θυγατέρα Παν. Τσούκαλη εκ Σπερχογείας, η οποία εγκαταλείψασα την πατρικήν στέγην συναπεκόμισε κατά την υποβληθείσαν μήνυσιν του πατρός της διάφορα πράγματα αξίας δραχμών 3.500. Το αλληλοαπαχθέν ζεύγος συλληφθέν υπό του αστυνομικού σταθμάρχου Θουρίας μετεφέρθη χθες ενταύθα και κρατείται εις το πρώτον αστυνομικόν τμήμα.

-THN 21ην Μαΐου ε.έ, εορτήν του Αγίου Κωνσταντίνου, θα εορτάση και εφέτος την επέτειόν του ο Εμπορικός Σύλλογος εν τω εξωκλησίω του Αγίου Κωνσταντίνου (κειμένω παρά την πλατείαν των ασκήσεων), μετ’ αρτοκλασίας και της συνήθους επισημότητος. Το εξωκλήσιον τούτο περιήλθε μετά της περιοχής του όλης εις την ιδιοκτησίαν του Συλλόγου δια της διαθήκης του αειμνήστου Κων. Ζαχαράκη, μέλους και εκ των ιδρυτών αυτού.

-ΚΑΤΗΓΓΕΛΘΗ εις το β΄ αστυνομικόν τμήμα ότι ο Ιω. Ντάκουρης εκ Πηγαδίων της Αβίας υπηρετών εις την ενταύθα  οικίαν του Χρ. Καρμοίρη ανεχώρησε κρυφά συναποκομίζων διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας δραχμών 815. Ο κλέπτης συλληφθείς μεθ’ ημέρας υπό της αστυνομίας παρεπέμφθη εις τον Εισαγγελέα.