Πριν 94 χρόνια


ΤΗΝ παρελθούσαν Κυριακήν εν μέσω εκλεκτών κεκλημένων ετελέσθησαν οι γάμοι της Δος Κούλας Ιω. Πέππα μετά του διδάκτορος της Νομικής Νίκου Γ. Καραμήτσου τους οποίους ηυλόγησεν ο Σος Μητροπολίτης Μελέτιος. Τους νυμφικούς στεφάνους αντήλλαξεν ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάνος Κωστόπουλος.

-ΕΚΛΗΘΗΣΑΝ χθες υπό του πρώτου αστυνομικού τμήματος οι εργολάβοι των υπαγομένων εις την δικαιοδοσίαν των τομέων της καθαριότητος και τοις εφεστήθη η προσοχή δια την καθαριότητα της πόλεως, τοις εδηλώθη δε ότι εις περίπτωσιν κατά την οποίαν δεν ήθελον συμμορφωθή η αστυνομία θα καταγγείλη τούτους δια πάσαν παράβασιν των υποχρεώσεών των.

-ΤΟ ταχύπλουν ατμόπλοιον «Πυλία» την ερχομένην Κυριακήν θέλει αναχωρήση εκ Καλαμών την 6.30 π.μ. δια τους λιμένας Λογκά, Καντιάνικα και Κορώνην, ένθα θα αφιχθή την 8.30 π.μ. Η αναχώρησίς του σκοπόν έχει να ενεργήση εκδρομήν δεχόμενον επιβάτας με εισιτήριον μετ’ επιστροφής δραχμών 30. Αναχώρησις εκ Κορώνης αυθημερόν ώρα 7.00 μ.μ. Οι κάτοικοι της εκδρομής ταύτης, έχουν κάμει προετοιμασίας αίτινες θα αφήσουν εις τους εκδρομείς αναμνήσεις αλησμονήτους από πάσης απόψεως. Εισιτήρια εκδίδονται εν παραλία εις το καφενείον Φ. Κίσκιλα.