Συνάντηση Π. Καρβέλα με το διοικητή της 6ης ΥΠΕ

Συνάντηση Π. Καρβέλα με το διοικητή της 6ης ΥΠΕ

Με το διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννη Καρβέλη συναντήθηκαν πριν από λίγες μέρες ο δήμαρχος Πύλου – Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας, ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Καραβίδας και ο πρόεδρος της Κοινότητας Βλαχόπουλου Λεωνίδας Αντωνόπουλος.

Ο κ. Καρβέλης τούς διαβεβαίωσε πως θα προκηρύξει άλλη μία θέση στο ιατρείο του Βλαχόπουλου, ώστε οι κάτοικοι να έχουν τη φροντίδα που χρειάζονται σε μόνιμο βαθμό (αφού ο έτερος γιατρός της περιοχής έχει πάρει απόσπαση στους Γαργαλιάνους).

Σχετικά με το θέμα της περίθαλψης στην Κορώνη, υποσχέθηκε πως θα γίνουν οι αναγκαίες ενέργειες για τοποθέτηση μιας ακόμα νοσηλεύτριας και ενός επιπλέον γιατρού στο ιατρείο της περιοχής.

Τέλος, σχετικά με το ασθενοφόρο που έχει παραχωρηθεί στο Κέντρο Υγείας Γαργαλιάνων για να εξυπηρετεί τις ανάγκες της Χώρας, ο κ. Καρβέλης τόνισε πως θα γίνει προσπάθεια να ενισχυθεί το υπάρχον προσωπικό, προκειμένου το ασθενοφόρο να μπορεί να είναι «στο καθήκον» 24 ώρες το 24ωρο.

Από πλευράς τους, οι εκπρόσωποι του Δήμου Πύλου – Νέστορος εξέφρασαν θερμές ευχαριστίες για τα όσα ειπώθηκαν, αφού οι αλλαγές αυτές με την υλοποίησή τους θα δώσουν μεγάλη ανακούφιση στους κατοίκους και τους επισκέπτες των παραπάνω περιοχών.