Βιβλιοπαρουσίαση: Η «Κληρονομιά» συστήθηκε στο μεσσηνιακό κοινό

Βιβλιοπαρουσίαση: Η «Κληρονομιά» συστήθηκε  στο μεσσηνιακό κοινό

Λίγο πριν μεταφερθεί σε τηλεοπτική σειρά από τη Μεσσηνία

Στην Καλαμάτα βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο συγγραφέας του πρωτότυπου έργου του «Σασμού», Σπύρος Πετρουλάκης, προκειμένου να παρουσιάσει το νέο του βιβλίο με τίτλο «Η Κληρονομιά».

Έχοντας ήδη αποσπάσει άκρως θετικές κριτικές για το συγκεκριμένο βιβλίο, το οποίο πραγματεύεται μια δικαστική υπόθεση που λαμβάνει χώρα τη δεκαετία του ’30 στην Πελοπόννησο με φόντο τη σταφιδική εξέγερση, ο συγγραφέας ανακοίνωσε ότι και αυτό, μετά τον «Σασμό», έχει επιλεχθεί από εταιρεία παραγωγής να μεταφερθεί στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Όπως πρόσθεσε δε, τους επόμενους μήνες η Μεσσηνία πρόκειται να πρωταγωνιστήσει για το σήριαλ της «Κληρονομιάς», αφού τα γεγονότα του βιβλίου διαδραματίζονται στο νομό.

Σημειώνεται ότι τη βραδιά της παρουσίασης στο χώρο τέχνης Α49 πλαισίωσε, πέραν του συγγραφέα, η κα Παναγιώτα Φλεβάρη, η οποία μίλησε για το βιβλίο, ο κ. Βασίλης Στεφανόπουλος, που ανέγνωσε αποσπάσματα, ο κ. Γιάννης Κουλούσης, που επένδυσε μουσικά την εκδήλωση, και ο κ. Παναγιώτης Δραγκιώτης, που είχε το συντονισμό και ανέγνωσε σχετική επιστολή του κ. Ηλία Μπιτσάνη.

Η παρουσίαση διοργανώθηκε από το βιβλιοπωλείο «Βιβλιόπολις» και τις εκδόσεις «Μίνωας».

Χρ.Μ.