Αιτήσεις στο ΠΜΣ «Τεχνολογία και Ποιότητα Επιτραπέζιας Ελιάς και Ελαιολάδου»

Αιτήσεις στο ΠΜΣ «Τεχνολογία και Ποιότητα Επιτραπέζιας Ελιάς και Ελαιολάδου»

Για πέμπτη χρονιά το Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων της Σχολής Γεωπονίας και Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με έδρα την Καλαμάτα, διοργανώνει

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Τεχνολογία και Ποιότητα Επιτραπέζιας Ελιάς και Ελαιολάδου»/«Master of Science (M.Sc.) in Technology and Quality of Table Olives and Olive Oil».

Για το λόγο αυτό καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αίτηση για την κάλυψη είκοσι (20) θέσεων μεταπτυχιακών φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024.

Ειδικότερα, απευθύνεται σε αποφοίτους ΑΕΙ που σχετίζονται με την καλλιέργεια του δένδρου της ελιάς, την παραγωγή και την τεχνολογία της ελιάς, του ελαιολάδου, αλλά και των τροφίμων γενικότερα, σε στελέχη εργαστηρίων, συμβούλους, στελέχη του χώρου της εστίασης, καθώς και σε όσους θα ήθελαν να αποκτήσουν μία ολοκληρωμένη γνώση για την παραγωγή και την τεχνολογία της επιτραπέζιας ελιάς, του ελαιολάδου και των μεταποιημένων προϊόντων τους.

Το ΠΜΣ, που θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο 2023, αναπτύσσεται σε τρία (3) ακαδημαϊκά εξάμηνα, με συνδυασμό εξ αποστάσεως και δια ζώσης εκπαίδευσης. 

Η δε Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και η αίτηση είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα:

https://tqo.uop.gr/

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως και Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία του ΠΜΣ στο τηλέφωνο 2721045268 καθημερινά 9.00-14:00 ή στο e-mail: tqo-secr@go.uop.gr .