Η Δημιουργική Πρωτοβουλία… αυξάνει και πληθαίνει –Παρουσιάστηκαν πέντε ακόμα υποψήφιοι

Η Δημιουργική Πρωτοβουλία… αυξάνει και πληθαίνει –Παρουσιάστηκαν πέντε ακόμα υποψήφιοι

Πέντε νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου με το συνδυασμό «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας» ανακοίνωσε χθες ο δήμαρχος Καλαμάτας και επικεφαλής του συνδυασμού, Θανάσης Βασιλόπουλος, στο χώρο που συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο στο Ιστορικό Δημαρχείο.

Στην εναρκτήρια ομιλία του σημείωσε μεταξύ άλλων: «Η “Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας” ενισχύεται και καθημερινά μεγαλώνει. Μαζί μας ενώνουν δυνάμεις συνδημότες, με διάθεση προσφοράς, που μοιραζόμαστε κοινούς στόχους για το Δήμο μας. Συμπολίτες με κοινωνική και επαγγελματική καταξίωση, άνθρωποι της διπλανής πόρτας, συνδημότες με γνώσεις και εμπειρία.

Τα μηνύματα που λαμβάνουμε από την κοινωνία μάς δείχνουν ότι αναγνωρίζεται το έργο μας, η σκληρή και καθημερινή εργασία για ένα Δήμο που αξίζει κανείς να ζει. Μηνύματα που μας γεμίζουν, όμως, και με ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη, να συνεχίσουμε το έργο μας, υπηρετώντας με πίστη και αφοσίωση τις ανάγκες των συνδημοτών μας και, πάνω απ’ όλα, την αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου μας.

Με χαρά καλωσορίζω τα πέντε νέα μέλη, υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, στην οικογένεια της “Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας”.

Οι πέντε υποψήφιοι
Αλέξεας Ηλίας: Έχει φοιτήσει στο Τμήμα “Προγραμματισμός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών” στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Είναι ιδιοκτήτης της επιχείρησης “Καφεκοπτείο και Ξηροί Καρποί η  ΜΟΚΚΑ”, επιχείρηση που λειτουργεί από το 1935 στην πόλη μας.  Είναι γενικός γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου  Καλαμάτας και πρόεδρος του Συλλόγου Καταστημάτων “Αγορά”. 

Επί 25 έτη έχει ασχοληθεί ως ενεργός διαιτητής ποδοσφαίρου, έχοντας την τιμή να εκπροσωπεί την πόλη μας, ως ένας από τους δέκα κορυφαίους της χώρας μας, ακόμα και στο εξωτερικό, ως διαιτητής FIFA, για πάνω από 10 χρόνια. 

Αναζίκος Ιωάννης: Αγρότης και οινοποιός. Έχει υπηρετήσει ως σύμβουλος του καποδιστριακού Δήμου Θουρίας, αλλά και του καλλικράτειου Δήμου Καλαμάτας. Έχει διατελέσει πρόεδρος στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας, ενώ σήμερα είναι αντιπρόεδρος. Ασχολείται ενεργά με το συνδικαλισμό και δραστηριοποιείται στο Σύλλογο Παραγωγών “Ο Άγιος Τρύφων”.

Κουτραφούρης Βασίλειος: Διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου με μεταπτυχιακές σπουδές στον Περιβαλλοντικό Σχεδιασμό Πόλεων και Κτηρίων.

Είναι πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Μεσσηνίας (ΤΕΕ Ν.Ε. Μεσσηνίας) και μέλος της Αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Πελοποννήσου (ΤΕΕ Περιφερειακό Τμήμα Πελοποννήσου). Είναι συντονιστής και μέλος Επιστημονικών Επιτροπών του ΤΕΕ Πελοποννήσου. Έχει διατελέσει πρόεδρος του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Μεσσηνίας, γραμματέας και αντιπρόεδρος του ΤΕΕ Μεσσηνίας.

Μωραγιάννης Χρήστος: Ελεύθερος επαγγελματίας. Είναι εκλεγμένο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Καλαμάτας και της Ομοσπονδίας Πελοποννήσου. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας.

Παπαδάκης Κωνσταντίνος: Συνταξιούχος ανθυπαστυνόμος της Ελληνικής Αστυνομίας με εύφημους μνείες κατά την τριακονταετή υπηρεσία του στην Τροχαία, καθώς και μέλος της International Police Association».

Α.Π.