«Δημιουργική Πρωτοβουλία»: Πέντε νέοι υποψήφιοι για τη Δημοτική Κοινότητα Καλαμάτας

«Δημιουργική Πρωτοβουλία»: Πέντε νέοι υποψήφιοι για τη Δημοτική Κοινότητα Καλαμάτας

Πέντε ακόμα υποψηφίους με τη «Δημιουργική Πρωτοβουλία» ανακοίνωσε χθες ο επικεφαλής της παράταξης και δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος.

Αναλυτικά, κατά την παρουσίαση των νέων υποψηφίων ο κ. Βασιλόπουλος σημείωσε: «Όπως διαπιστώνετε, οι ανακοινώσεις του συνδυασμού μας συνεχίζονται με ταχείς ρυθμούς και η οικογένεια της “Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας” γίνεται ακόμη μεγαλύτερη.

Η συνεχής στήριξη που λαμβάνουμε από τους συνδημότες μας, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε για να κάνουμε την Καλαμάτα ακόμα καλύτερη, ακόμη πιο φιλόξενη, μία πόλη και ένα Δήμο που αξίζει κανείς να ζει και να δραστηριοποιείται.

Καθημερινά εργαζόμαστε εντατικά με σχέδιο και όραμα, ώστε να δικαιώσουμε τις προσδοκίες των συμπολιτών μας, με έργο στην πράξη.

Για την επίτευξη του στόχου μας, είναι καθοριστική η συνεργασία κεντρικού Δήμου και Κοινοτήτων, ο ρόλος των οποίων είναι ευδιάκριτος και ουσιαστικός.

Έτσι με χαρά σήμερα καλωσορίζουμε στην παράταξη της “Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας” πέντε ακόμα υποψήφιους συμβούλους για τη Δημοτική Κοινότητα Καλαμάτας και συγκεκριμένα: Αλεξόπουλος Δημήτριος, Γαλανάκης Δημήτριος, Καραμούζης Νικήτας, Λαμπροπούλου Γεωργία, Χουσέας Σταύρος».