Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλαμάτα με Κ. Αρβανίτη και Αντιλιάν Κοτζάι

Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλαμάτα  με Κ. Αρβανίτη και Αντιλιάν Κοτζάι

Τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για το μεταναστευτικό και το άσυλο, ζητήματα που βρίσκονται στο επίκεντρο της επικαιρότητας μετά το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο, παρουσίασαν χθες στην Καλαμάτα, σε εκδήλωση στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Προσφύγων, ο ευρωβουλευτής Κώστας Αρβανίτης και ο υποψήφιος βουλευτής στον Πειραιά, Αντιλιάν Κοτζάι.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ και τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας, ενώ πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας.

Παρεμβάσεις έκαναν και υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία, καθώς και μέλη της νεολαίας του.

Υπενθυμίζουμε ότι σε πρόσφατες δηλώσεις του ο ευρωβουλευτής Κ. Αρβανίτης είχε αναφέρει ότι “το πρόσφατο ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου έρχεται να προστεθεί στο προηγούμενο ναυάγιο, το οποίο είχαμε χαρακτηρίσει τραγωδία, κι αυτό ήρθε να προστεθεί στο προηγούμενο ναυάγιο, που κι αυτό είχαμε χαρακτηρίσει τραγωδία: ανείπωτη τραγωδία, μεγάλη τραγωδία. Όταν η τραγωδία επαναλαμβάνεται, ένας όρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί: έγκλημα, διότι αφορά συγκεκριμένες πολιτικές που αφορούν στο προσφυγικό με ιδεοληπτικές αντιλήψεις που κρύβουν πολύ θάνατο και πολύ μίσος”.