Καλαμάτα: Τέσσερα τροχαία με δικυκλιστές σε μια μέρα

Καλαμάτα: Τέσσερα τροχαία με δικυκλιστές σε μια μέρα

Με πολλαπλά κατάγματα νοσηλεύεται ο 38χρονος «ντελιβεράς» που σφήνωσε κάτω από αυτοκίνητο έπειτα από σφοδρό τροχαίο

Δεν ήταν καλή μέρα η Πέμπτη για τους δικυκλιστές στην Καλαμάτα, καθώς συνέβησαν τέσσερα τροχαία ατυχήματα. Στο ένα, ένας 38χρονος διανομέας τραυματίσθηκε σοβαρά και νοσηλεύεται, ένας δεύτερος τραυματίσθηκε ελαφρά, ενώ στα άλλα δύο, απ’ όσα έχουμε μάθει, δεν υπήρξε τραυματισμός.

Δυστυχώς, από τα τέσσερα αυτά τροχαία ατυχήματα μόνο το ένα μας επιβεβαίωσε η Αστυνομία, εκείνο με το σοβαρό τραυματισμό, παρότι και στο δεύτερο με τραυματισμό οι ίδιοι διαπιστώσαμε (κι έχει αποτυπωθεί και στις φωτογραφίες) παρουσία αυτοκινήτου της Τροχαίας και αστυνομικού.

Σφήνωσε κάτω από αυτοκίνητο
Το πιο σοβαρό από τα τροχαία ατυχήματα ήταν αυτό που συνέβη περίπου στις 10.30 το βράδυ στη συμβολή των οδών Φαρών και Αριστοτέλους. Από τα πρώτα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί, αυτοκίνητο που «κατέβαινε» την οδό Φαρών και οδηγούσε 21χρονος επιχείρησε να στρίψει αριστερά στην οδό Αριστοτέλους. Ένας 38χρονος «ντελιβεράς» με μηχανάκι ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που το μηχανάκι σφήνωσε ανάμεσα σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα, ενώ ο 38χρονος εκσφενδονίστηκε αρκετά μέτρα μακριά και σφήνωσε κάτω από άλλο παρκαρισμένο αυτοκίνητο!

Μάλιστα, για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας.

Ο νεαρός οδηγός διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου και νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος, με πολλαπλά κατάγματα, αλλά χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

Άλλα τρία!
Πριν καλά καλά τελειώσει η ιστορία με το συγκεκριμένο τροχαίο, ένα άλλο με σύγκρουση αυτοκινήτου με μηχανάκι σημειωνόταν στη διασταύρωση των οδών Ακρίτας και Κρήτης. Σε αυτή την περίπτωση ο οδηγός της μηχανής τραυματίσθηκε ελαφρά και με ασθενοφόρο διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Το πρωί στην οδό Φαρών, κοντά στο σημείο που έγινε το σοβαρό, είχε σημειωθεί άλλο ένα τροχαίο ατύχημα. Απ’ ό,τι μάθαμε, ευτυχώς, χωρίς τραυματισμό.

Το τέταρτο τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην οδό Αρτέμιδος, στο ρεύμα καθόδου στον κυκλικό κόμβο μετά το ΚΤΕΛ. Αυτοκίνητο συγκρούσθηκε με μηχανή μεγάλου κυβισμού, με τον οδηγό ευτυχώς να μην τραυματίζεται.

Της Βίκυς Βετουλάκη