Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από αύριο στον περιμετρικό της Καλαμάτας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από αύριο στον περιμετρικό της Καλαμάτας

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από τη Δευτέρα στον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και συγκεκριμένα στο cut & cover (σκεπαστό) του περιμετρικού δρόμου της Καλαμάτας.

Οι ρυθμίσεις κρίθηκαν απαραίτητες, καθώς θα εκτελεσθούν εργασίες ετήσιας τακτικής συντήρησης στην περιοχή του ανισόπεδου κόμβου, στην έξοδο και την είσοδο προς Καλαμάτα και συγκεκριμένα στο ημιστέγαστρο και στο cut & cover (σκεπαστό) του κλάδου, με στόχο την ομαλή κυκλοφορία, καθώς και την πρόληψη και αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων.

Ρυθμίσεις
Οι ρυθμίσεις θα ισχύσουν από τη Δευτέρα 12 Ιουνίου στις 6 το πρωί έως την Τρίτη 13 Ιουνίου στις 10 το βράδυ και θα εφαρμοσθεί αποκλεισμός του κλάδου εξόδου του ανισόπεδου κόμβου Καλαμάτας, στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα. Η κυκλοφορία κατά μήκος του κυρίως άξονα του αυτοκινητόδρομου θα διεξάγεται κανονικά. Το συγκεκριμένο διάστημα η σύνδεση του αυτοκινητόδρομου με το κέντρο της πόλης της Καλαμάτας και με την οδό Αρτέμιδος θα γίνεται μέσω του ισόπεδου κυκλικού κόμβου Σπάρτης.

Επίσης, από την Πέμπτη 15 Ιουνίου στις 6.00 το πρωί έως την Παρασκευή 16 Ιουνίου στις 10 το βράδυ, θα γίνει αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του ανισόπεδου κόμβου Καλαμάτας, στην κατεύθυνση προς Αθήνα. Η κυκλοφορία κατά μήκος του κυρίως άξονα του αυτοκινητόδρομου θα διεξάγεται κανονικά. Το συγκεκριμένο διάστημα η σύνδεση του κέντρου της πόλης της Καλαμάτας και της οδού Αρτέμιδος με τον αυτοκινητόδρομο θα γίνεται μέσω του ισόπεδου κυκλικού κόμβου Σπάρτης.

Η εταιρεία ΜΟΡΕΑΣ, υποχρεούται να τοποθετεί και να συντηρεί την απαιτούμενη προσωρινή οδική σήμανση, καθώς επίσης και για τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων για την εφαρμογή των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων.