Κυπέλλο Ποδοσφαίρου Μαζικού Αθλητισμού: Νικήτρια η ομάδα No Name/ K. Kούμανης ΑΒΕΕ στο μεγάλο τελικό

Κυπέλλο Ποδοσφαίρου Μαζικού Αθλητισμού: Νικήτρια η ομάδα No Name/ K. Kούμανης ΑΒΕΕ στο μεγάλο τελικό

Την κατάκτηση του Κυπέλλου Ποδοσφαίρου Μαζικού Αθλητισμού, που διοργάνωσε γι’ ακόμη μία χρονιά ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Καλαμάτας, πανηγύρισε η ομάδα No Name /K. Κούμανης ΑΒΕΕ, καθώς επικράτησε με 3-1 της ομάδας Μπαρτσελιώμα στο μεγάλο τελικό που διεξήχθη το Σάββατο το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας.

Αρχικά στο μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ποδοσφαίρου Μαζικού Αθλητισμού είχαν προκριθεί οι ομάδες No Name/Κ. Κούμανης ΑΒΕΕ και Tuba Libre, ενώ το ζευγάρι του μικρού τελικού απάρτιζαν οι ομάδες ΚΤΕΛ Ν. Μεσσηνίας, Μπαρτσελιώμα. Οι ομάδες όμως Tuba Libre  και ΚΤΕΛ Νομού Μεσσηνίας γνωστοποίησαν ότι δεν θα προσέλθουν ν’ αγωνιστούν. Έτσι το ζευγάρι του τελικού συγκρότησαν οι ομάδες Νο Name /K. Kούμανης ΑΒΕΕ, Μπαρτσελιώμα. Διεξήχθη ένας ωραίος τελικός και όπως προαναφέραμε η ομάδα Νο Name επικράτησε δίκαια με 3-1. Βέβαια μπορεί να κάνει και το νταμπλ, καθώς στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου έχει το απόλυτο στις νίκες και δείχνει ως το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση.

Τα γκολ της ομάδας Νο Νame /Κ. Κούμανης ΑΒΕΕ σημείωσαν οι Βασίλης Πανταζής (53΄ και 72΄) και Ευάγγελος Γυφτέας (68΄).

Για την ομάδα Μπαρτσελιώμα σκόραρε ο Κουτίβας (78΄) με εύστοχο κτύπημα πέναλτι – ανατροπή Γιάννη Γκράση από Βασίλη Πανταζή.

Τον τελικό σφύριξε ο Ηλίας Νικολόπουλος, που είχε βοηθούς τους Ευάγγελο Μπασιλάρη, Γιώργο Μιχαλόπουλο, ενώ τέταρτος διαιτητής ήταν ο Γιάννης Λουκάς.

NO NAME /K. KOΥΜΑΝΗΣ ΑΒΕΕ: Σταθάς, Μητσέας, Κουνάδης, Σπυρόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Κοσυφολόγος, Παπαδάκος, Χελάς, Δωδεκάτος, Γυφτέας, Κοτσίλας (αρχική ενδεκάδα), Πανταζής, Παπαδέας, Τζίφας, Αραποστάθης, Γ. Σκαρπαλέζος.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΙΩΜΑ: Κότσης, Μπαλάσης, Γκράσσης, Κουτίβας, Μανάλι, Σταθακόπουλος, Χριστιάς, Γεωργομήτρος, Δ. Τζανετάκος, Γιοβάνος, Τριαντόπουλος (αρχική ενδεκάδα), Αντωνόπουλος, Ψυχάρης, Τσούκλερης, Δημόπουλος.

  • Γιατρός αγώνα ήταν η Γεωργία Πράσινου
  • Πριν την έναρξη του τελικού υποστηρικτές της ομάδας Μπαρτσελιώμα έριξαν ορισμένα βεγγαλικά, δημιουργώντας εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας.
  • Στη νότια κερκίδα είχαν αναρτηθεί διάφορα πανό.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ
Πριν την απονομή του Κυπέλλου και των μεταλλίων στη νικήτρια ομάδα του μεγάλου τελικού αλλά και τη φιναλίστ, πραγματοποιήθηκε μία ξεχωριστή κίνηση που τη συναντάμε συνήθως στα ισπανικά γήπεδα, το οποίο ονομάζεται «Πασίγιο». Πιο συγκεκριμένα, η Κυπελλούχος ομάδα Νο Name /Κ. Κούμανης ΑΒΕΕ παρατάχθηκε  και χειροκρότησε θερμά τη φιναλίστ ομάδα της Μπαρτσελιώμα. Κάτι που συνέβη και αντίστροφα.

Την απονομή του Κυπέλλου και των Μεταλλίων στη νικήτρια ομάδα του Κυπέλλου Μαζικού Αθλητισμού , No Name /Κ. Κούμανης ΑΒΕΕ έκανε η αντιπρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Καλαμάτας, Παναγιώτα (Γιώτα) Βασιλοπούλου.

Την απονομή των μεταλλίων στη φιναλίστ ομάδα της Μπαρτσελιώμα, έκανε η γιατρός αγώνα Γεωργία Πράσινου.

Την απονομή των μεταλλίων στη διαιτητική τετράδα του μεγάλου τελικού έκανε ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής και εκ των υπευθύνων του Κυπέλλου αλλά και του Πρωταθλήματος Μαζικού Αθλητισμού, Θανάσης Τσούκλερης.

ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑ  – ΝΕΚΤΑΡΙΑ

Με πρωτοβουλία των εκπροσώπων των ομάδων No Name/K. Koύμανης ΑΒΕΕ, Μπαρτελιώμα, υπήρχε στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας κουτί – κουμπαράς για τη μικρή Διονυσία – Νεκταρία που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.