Μεσσηνία: Έξι άτομα συνελήφθησαν για μικροποσότητες χασίς

Μεσσηνία: Έξι άτομα συνελήφθησαν  για μικροποσότητες χασίς

Έξι άτομα, σε ξεχωριστές περιπτώσεις, συνελήφθησαν στη Μεσσηνία για κατοχή μικρών ποσοτήτων ναρκωτικών.

Αρχικά, στην περιοχή της Ελαίας του Δήμου Τριφυλίας συνελήφθησαν, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος, δύο Τσέχοι, ένας 35χρονος κι ένας 50χρονος, καθώς οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του πρώτου 8,4 γραμμάρια χασίς, ενώ στο δεύτερο 12,5 γραμμάρια χασίς και μια πτυσσόμενη μεταλλική ράβδο. Συνολικά κατασχέθηκαν σε αυτή την περίπτωση 20,9 γραμμάρια κάνναβης.

Στην Καλαμάτα συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας ένας 55χρονος, γιατί κατείχε κάνναβη συνολικού βάρους 8,5 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Σε άλλες δύο περιπτώσεις συνελήφθησαν, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος, ένας 19χρονος στη Μικρομάνη, διότι κατείχε μικροποσότητα 1,2 γραμμαρίων χασίς και ένας 21χρονος στην Καλαμάτα με 1,5 γραμμάριο χασίς, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Τέλος, στην Τοπική Κοινότητα Αϊ Γιαννάκη του Δήμου Τριφυλίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος, συνελήφθη ένας 29χρονος Αυστριακός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, 4,2 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.