Νέα αστυνομική επιχείρηση με 19 συλλήψεις στη Μεσσηνία

Νέα αστυνομική επιχείρηση με 19 συλλήψεις στη Μεσσηνία

Νέα εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας πραγματοποιήθηκε σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου την Τρίτη, με 19 συλλήψεις να γίνονται στη Μεσσηνία για διάφορα αδικήματα.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης έγιναν έλεγχοι σε 1.002 άτομα, εκ των οποίων τα 817 ήταν Έλληνες και 185 αλλοδαποί, καθώς και σε 686 οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν 110 άτομα, από τα οποία 76 ήταν Έλληνες και 34 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 74 άτομα. Επίσης, βεβαιώθηκαν συνολικά 356 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Στη Μεσσηνία αναλυτικά συνελήφθησαν:

-Τέσσερα άτομα για ναρκωτικά, εκ των οποίων ο ένας κατηγορείται και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Ειδικότερα, στην Καλαμάτα συνελήφθη ένας 22χρονος καθώς κατείχε ένα στιλέτο και ένα τσιγαριλίκι. Στο Σουληνάρι συνελήφθη ένας 25χρονος με 0,7 γραμμάρια χασίς και ένα τσιγαριλίκι. Τέλος, στην  Καλαμάτα συνελήφθησαν ξεχωριστά ένας 25χρονος με ένα γραμμάρια χασίς και μια 29χρονη με 7 ναρκωτικά δισκία

-Δύο άτομα, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας

-Ένας 42χρονος στην Καλαμάτα, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Χαλκίδος, για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής

-Ένας 38χρονος στην Καλαμάτα, για καταδικαστικό έγγραφο, καθώς από το 2019 εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας για απείθεια. Επτά Έλληνες και τέσσερις αλλοδαποί, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους κατά τόπο εισαγγελείς.