Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας: Με όχημα την κωμωδία εξαπλώνεται σε διάφορα σημεία της πόλης

Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας: Με όχημα την κωμωδία  εξαπλώνεται σε διάφορα σημεία της πόλης

Με όχημα την κωμωδία η Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας εξαπλώνεται σε διάφορα σημεία της πόλης, με βασικό κορμό τις τακτικές προβολές της κάθε Πέμπτη στον κήπο του Vista Marina, αλλά και πολλές παράλληλες εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο από το Πάρκο των Σιδηροδρόμων μέχρι το Λιμάνι Καλαμάτας.

«Καινούριες μνήμες, καινούριες προκλήσεις, καινούριες αποδράσεις. Εξάλλου, δεν υπάρχει καλύτερη φυγή από την πραγματικότητα από τις φανταστικές σκηνές που ξεδιπλώνονται σε ένα κινηματογραφικό πανί κάτω από τον καλοκαιρινό έναστρο ουρανό. Με το χιούμορ σαν όχημα απόδρασης, το καλοκαιρινό πρόγραμμα της Λέσχης πλημμυρίζει από κλασικές κομεντί από το παρελθόν μέχρι σύγχρονες ταινίες πρώτης προβολής. Ανάμεσα σ’ αυτές, σπουδαίες εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο μας περιμένουν σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο, τη Δημοτική Φιλαρμονική, το Φεστιβάλ Μηδέν, το Παιδικό Φεστιβάλ Δήμου Καλαμάτας, το Rethink gaia Festival, τη «Φάρις» και το Δήμο Καλαμάτας» μας προϊδεάζουν τα μέλη της Λέσχης.

Όσο για την αρχή, γίνεται μεθαύριο Πέμπτη ως εξής:

ΠΕΜΠΤΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΗΣ ΘΛΙΨΗΣ – TRIANGLE OF SADNESS

Τα έσοδα της προβολής θα διατεθούν για τη μικρή Νεκταρία-Διονυσία

Comedy, Drama | K-15 | 2022 | Sw | 147΄

Σκηνοθεσία: Ruben Οstlund

Παίζουν: Harris Dickinson, Charlbi Dean, Woody Harrelson

21.30 | Vista Marina, Σαλαμίνος 8, Μαρίνα Καλαμάτας | Είσοδος γενική 5 ευρώ, είσοδος 3 ευρώ για ανέργους και φοιτητές, ελεύθερη κάτω των 18.