Ομιλία Γερουλάνου χθες στην Καλαμάτα

Ομιλία Γερουλάνου χθες στην Καλαμάτα

Το ΠΑΣΟΚ θα γίνει και πάλι η κινητήριος δύναμη για την αλλαγή της κοινωνίας

Mε ομιλητή τον υποψήφιο βουλευτή Α΄ Αθηνών, Παύλο Γερουλάνο, το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής πραγματοποίησε χθες το βράδυ προεκλογική εκδήλωση στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, στο χώρο του εκλογικού περιπτέρου του κόμματος.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Γερουλάνος σχολίασε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ένα κόμμα διαμαρτυρίας. Είναι ένα κόμμα το οποίο έχει κυβερνήσει, είναι ένα κόμμα εξουσίας και προφανώς, όσο περισσότερο πείθει τον κόσμο ότι αυτά που λέει στο πρόγραμμά του απαντούν στα σημερινά προβλήματα της κοινωνίας, η εκλογική του δύναμη θα αναπτύσσεται.

Στην κριτική που δέχεται το κόμμα τόσο από τη Νέα Δημοκρατία όσο και από το ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε σημειώνοντας πως και τα δύο κόμματα, για τους δικούς τους λόγους, στοχεύουν στη δεξαμενή ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ.

Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Καλαμάτα, μαζί με στελέχη του κόμματος και υποψήφιους βουλευτές του νομού, βρέθηκε σε καταστήματα στις οδούς Αθηνών – Κλαδά – Ιατροπούλου και στα καταστήματα της κεντρικής πλατείας Καλαμάτας, ενώ το μεσημέρι στον Αγροτικό Συνεταιρισμό «Ένωση Μεσσηνίας»Στη συνέχεια, νωρίς το απόγευμα, συμμετέσχε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας και εκπροσώπους φορέων στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου, ενώ λίγο πριν την ομιλία του μαζί με κλιμάκιο συνομίλησε με επαγγελματίες της Αριστομένους.