Παναγιώτης Αδαμόπουλος: Για το ΠΑΣΟΚ και τη Μεσσηνία που θέλουμε και αξίζουμε

Παναγιώτης Αδαμόπουλος: Για το ΠΑΣΟΚ και τη Μεσσηνία που θέλουμε και αξίζουμε

Σε δήλωση για το αποτέλεσμα των εκλογών προέβη ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας με ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, Παναγιώτης Αδαμόπουλος, σημειώνοντας:

«Μετά μία πολύμηνη εκλογική διαδικασία, η επόμενη μέρα είναι εδώ. Και είναι εδώ μετά την πολυποίκιλη εκλογική επιλογή των πολιτών.

Είναι εδώ με όλες τις μικρές και μεγάλες προκλήσεις με τις οποίες αναμετριέται και θα αναμετρηθεί η χώρα μας σε πολιτικό, οικονομικό, κοινωνικό και διεθνές επίπεδο, σε συνδυασμό με την έντονη επίδρασή τους στην καθημερινότητα της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων.

Για το ΠΑΣΟΚ δεν είναι μέρα εφησυχασμού και αναμονής, αλλά πειστικής συνέχειας στην προσπάθειά του να εκφράσει γνήσια, αξιόπιστα και αποτελεσματικά τις αγωνίες και τα όνειρα του ελληνικού λαού.

Συνεχίζουμε τη νέα συλλογική προσπάθεια, με ξεκάθαρο κοινωνικό πρόσημο, με προοδευτική πολιτική ατζέντα και με την ευρεία συμμετοχή των πολιτών στη διαμόρφωση του αύριο.

Συνεχίζουμε δυναμικά για να ανταποκριθούμε με συνέπεια στις προσδοκίες όσων μας στήριξαν και να διευρύνουμε σταδιακά μία σχέση εμπιστοσύνης και με όσους πολίτες στάθηκαν κριτικά στο πλάι μας ή απέναντί μας.

Συνεχίζουμε για να αποτελέσουμε άμεσα τη ρεαλιστική, μαχητική και αξιόπιστη αντιπολίτευση που έχει ανάγκη η χώρα απέναντι στη μονοκρατορία της Ν.Δ.

Συνεχίζουμε  για να ενώσουμε και πάλι τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη και να την επαναφέρουμε ως πρωταγωνίστρια στο πολιτικό προσκήνιο.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για τη στήριξη και την εμβάθυνση της δημοκρατίας μας απέναντι σε οποιαδήποτε μορφή αμφισβήτησης και επιβουλής.

Συνεχίζουμε και προχωράμε ανανεωμένοι και δυναμικοί, ως η μόνη ρεαλιστική, προοδευτική επιλογή και η αξιόπιστη λύση.

Σε προσωπικό επίπεδο, θέλω να ευχαριστήσω ξανά όλους όσοι στήριξαν τη συλλογική προσπάθεια, όλους όσοι με εμπιστεύθηκαν με την επιλογή τους. 

Δεσμεύομαι ότι θα τιμήσω στο ακέραιο την εμπιστοσύνη που μου δείξατε και θα συνεχίσω να δίνω τη μάχη σε όλα τα επίπεδα για τη Μεσσηνία που θέλουμε και αξίζουμε».