Στην Καλαμάτα Σαμαράς, Κεραμέως, Πέτσας, Καραγκούνης και Ασημακοπούλου

Στην Καλαμάτα Σαμαράς,  Κεραμέως, Πέτσας, Καραγκούνης και Ασημακοπούλου

Από το πρωί είναι σε εξέλιξη επισκέψεις στελεχών της Νέας Δημοκρατίας σε διάφορες περιοχές της Μεσσηνίας, όπως στην Τριφυλία, στην Πυλία, στη Μεσσήνη και πλέον κλιμάκιο στελεχών της ΝΔ έφτασε στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας.

Επικεφαλής είναι ο Αντώνης Σαμαράς, ενώ μαζί του είναι η ευρωβουλευτής Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, η πρώην υπουργός Νίκη Κεραμέως, ο υποψήφιος βουλευτής Κώστας Καραγκούνης, ο πρώην υπουργός Στέλιος Πέτσας και ο πρώην γενικός γραμματέας ΥΠΟΑ Γιώργος Διδασκάλου. 

Ακόμα μαζί είναι και υποψήφιοι βουλευτές, μέλη της ΔΕΕΠ ΝΔ Μεσσηνίας, καθώς και φίλοι του κόμματος.

Αντώνης Σαμαράς: «Ο κόσμος έχει πια καταλάβει, ξέρει να κάνει συγκρίσεις και να βλέπει διαφορές»

Παίρνοντας το λόγο από την κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, ο πρώην πρωθυπουργός σημείωσε ότι «περιποιεί τιμή» για τον τόπο η σημερινή παρουσία των υπόλοιπων στελεχών της ΝΔ, οι οποίοι βρέθηκαν και περιόδευσαν στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας.

Αναφερόμενος στην επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου, ο Αντώνης Σαμαράς σχολίασε με νόημα ότι: «Στην κανονική διάρκεια του αγώνα να βάλουμε πολλά ‘γκολ’ για να μην χρειαστούμε πέναλτι».

Πρόσθεσε δε, ότι «Ο κόσμος έχει πια καταλάβει, ξέρει να κάνει συγκρίσεις και να βλέπει διαφορές και πάνω από όλα, ο κόσμος έχει συνείδηση και το ανώτατο κριτήριο που πάντα μεταχειρίζεται ο Έλληνας: την πατρίδα του.
Αυτή τη στιγμή η πατρίδα λέει: Νέα Δημοκρατία».