Δ.Σ. Τριφυλίας: Συγκαλείται σε δύο συνεδριάσεις για την Κυριακή

Δ.Σ. Τριφυλίας: Συγκαλείται σε δύο  συνεδριάσεις για την Κυριακή

Σε δύο συνεδριάσεις συγκαλείται για την Κυριακή το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας.

Η πρώτη εκ των δύο, η 31η τακτική, σύμφωνα με την πρόσκληση, απευθύνεται στο δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους, έχει ώρα έναρξης στις 11.30 το πρωί και αναγράφεται πως είναι ειδική, με θέματα την αποδοχή παραίτησης του αντιπροέδρου του Δ.Σ., Χαράλαμπου Καναλουπίτη και την εκλογή αντιπροέδρου.

Η δεύτερη, 32η τακτική συνεδρίαση, σύμφωνα με την πρόσκληση, απευθύνεται μόνο προς τους δημοτικούς συμβούλους, έχει ώρα έναρξης στις 12.00 το μεσημέρι και εννέα θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Αυτά έχουν ως εξής:

1. Έγκριση χορήγησης 4ης παράτασης της προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: Ανάπλαση οδών και πεζοδρομίων (Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου Δ. Τριφυλίας) με ΑΜ 1/2021

2. Εκλογή Υδρονομέων Κοινότητας Αρμενιών αρδευτικής περιόδου έτους 2023

3. Έγκριση εισόδου-εξόδου στην ιδιοκτησία  της κας Ντούντα Θεοδώρας, στην περιοχή εκτός σχεδίου και εντός ζώνης, 800 μ. από το κέντρο του στάσιμου οικισμού Πλάτης ΔΕ Φιλιατρών

4. Έγκριση προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Πελοποννήσου-Λιμενικού Ταμείου Μεσσηνίας-Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης-Δήμου Τριφυλίας για το έργο: «Δημιουργία και υποβολή φακέλου για την έκδοση αδείας ίδρυσης υδατοδρομίου στον λιμένα Κυπαρισσίας νομού Μεσσηνίας»

5. Έγκριση του απολογισμού, ισολογισμού και των χρηματοοικονομικών καταστάσεων διαχειριστικής χρήσης οικονομικού έτους 2022, του Φορέα Κοινωνικής  Προστασίας – Αλληλεγγύης – Αθλητισμού Δήμου Τριφυλίας» (Σχ ΑΔΣ 18/2023)

6. Τροποποίηση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος έτους 2023 (Σχ.130/2023 ΑΟΕ)

7. Ορθή Κατάρτιση ΟΠΔ οικ. έτους 2023 του Δήμου Τριφυλίας

8. Έγκριση χορήγησης 1ης παράτασης της προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: Δημοτική Οδοποιία ΔΕ Αυλώνας ΑΜ.35/2022

9. Έγκριση 3ου ΑΠΕ του έργου: Δημοτική Οδοποιία Αετού ΑΜ.49/2021.

Του Ηλία Γιαννόπουλου