Εθνική Ομάδα Βόλεϊ Ανδρών: Στην «Τέντα» στο τέλος της εβδομάδας 4 φιλικοί αγώνες με την Τυνησία

Εθνική Ομάδα Βόλεϊ Ανδρών: Στην «Τέντα» στο τέλος της εβδομάδας 4 φιλικοί αγώνες με την Τυνησία

Για μία ακόμη χρονιά, η Εθνική Ομάδα Βόλεϊ Ανδρών επέλεξε την Καλαμάτα για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της, ενόψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στο Ισραήλ από 28 Αυγούστου έως 16 Σεπτεμβρίου 2023.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, βρίσκεται στην Καλαμάτα από τις 28 Ιουνίου και προπονείται στις εγκαταστάσεις του Κλειστού της «Τέντας», καθώς επίσης και στο Στάδιο Παραλίας, στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ Δήμου Καλαμάτας και Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.

Την περασμένη Κυριακή 9 Ιουλίου 2023, την «Τέντα» επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος. Ο Δήμαρχος συνομίλησε με παίκτες και προπονητές και παρακολούθησε μέρος της προπόνησης, ευχαριστώντας στο πρόσωπο του team manager της Εθνικής ομάδας, Μάριου Γκιούρδα, την ΕΟΠΕ για την επιλογή της Καλαμάτας ως τόπο προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο βόλεϊ.

Οι αγώνες της Εθνικής Ομάδας Βόλεϊ Ανδρών με την αντίστοιχη της Τυνησίας είναι προγραμματισμένοι για τις 13-14-15-16 Ιουλίου στις 18:30 το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο της «Τέντας».