Η Καλαμάτα ανακοίνωσε Γιαννίκογλου, Ραπόζο, Ζαβάλα

Η Καλαμάτα ανακοίνωσε Γιαννίκογλου, Ραπόζο, Ζαβάλα

Τριπλό μετεγγαφικό «χτύπημα» ολοκλήρωσε τα προηγούμενα 24ωρα η ομάδα της Καλαμάτας, εμπλουτίζοντας το ρόστερ της για το νέο πρωτάθλημα της Super League 2, με έναν τερματοφύλακα (Μάκης Γιαννίκογλου), ενός Πορτογάλου αμυντικού (Σέλσο Ραπόζο) κι ενός Μεξικανού εξτρέμ (Γκαέλ Ακόστα Ζαβάλα). Οι σχετικές ανακοινώσεις αναφέρουν τα εξής:

Μάκης Γιαννίκογλου
Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Μάκη Γιαννίκογλου ο οποίος υπέγραψε για 2 χρόνια. Είναι 30 ετών (25-3-93) τερματοφύλακας με ύψος 1.89 και αποκτήθηκε από τον Πανσερραϊκό με τη φανέλα του οποίου πανηγύρισε την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ.

Έχει πλούσιο βιογραφικό ξεκινώντας την καριέρα του σε επαγγελματικό επίπεδο από την Κυπριακή Ομόνοια. Το 2015 μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την Καβάλα, φόρεσε τη φανέλα του Ηρακλή, ενώ το 2017 πήγε στον ΠΑΣ Γιάννινα. Το 2018 υπέγραψε στην ΑΕΚ, ενώ το 2019 επέστρεψε στον ΠΑΣ. Από το 2020-22 αγωνίστηκε στην Σουντουβα της Λιθουανίας.

Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει την Μαύρη Θύελλα να πετύχει το στόχο της, κρατώντας την εστία του ανέπαφη όσο γίνεται περισσότερο.

Σέλσο Ραπόζο
Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Πορτογάλου δεξιού οπισθοφύλακα Σέλσο Ραπόζο ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για 2 χρόνια.

Είναι 27 ετών (3-4-96) και έχει ύψος 1.80. Αποκτήθηκε σαν ελεύθερος από την Λοκομοτίβ Σόφιας, ομάδα Α κατηγορίας στην Βουλγαρία, στην οποία αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια 65 φορές πετυχαίνοντας 4 γκολ, ενώ είχε και 8 ασίστ. Προηγούμενες ομάδες του από το 2018 και μετά, Πραιένσε και Κόβι Πιεντάντε στην Πορτογαλία και στην Ισλανδική Βέστρι!

Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει την Μαύρη θύελλα να πετύχει τον στόχο της ανόδου στη Σούπερ Λιγκ.

Γκαέλ Ακόστα Ζαβάλα
Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Γκαέλ Ακόστα Ζαβάλα ο οποίος υπέγραψε για 2 χρόνια. Είναι 31 ετών (26-3-92) αριστεροπόδαρος εξτρέμ, βραχύσωμος ( 1.65 ύψος), που τις δύο τελευταίες σεζόν αγωνίστηκε στην Σελάγια, Β κατηγορία Μεξικό, με 43 συμμετοχές και 7 γκολ. Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Μοντερέι και οι τελευταίες ομάδες του ήταν το 2018 η Κερετάρο, το 2019 η Βενάδος και την διετία 2020-22 η Μορέλια.

Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει την Μαύρη Θύελλα με τα γκολ και τις ασίστ του να πετύχει τον στόχο της ανόδου στη Σούπερ Λιγκ.

Γενική Συνέλευση στις 27 Ιουλία για τον ερασιτέχνη
Γενική συνέλευση εκλογοαπολογιστική και οριοθέτηση του σχεδιασμού για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα πραγματοποιήσει ο ερασιτεχνικός «Π.Σ Η Καλαμάτα». Καλούνται τα ταμειακώς εντάξει μέλη να συμμετάσχουν την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023 και από ώρα 10:00 π.μ έως 12:00 στο Αμφιθέατρο Αλέξανδρος Κουμουνδούρος στο Διοικητήριο στην Καλαμάτα (σε περίπτωση μια απαρτίας η ΓΣ θα επαναληφθεί στις 3 Αυγούστου κατά τις ίδιες ώρες και στο ίδιο μέρος).

Εγκρίνει την προκήρυξη του πρωταθλήματος αύριο η SL2
Αύριο Τετάρτη 19 Ιουλίου και ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2 στα γραφεία της, όπου θα συζητηθούν όλα τα τρέχοντα θέματα, ενώ ξεχωρίζει η έγκριση της προκήρυξης του επόμενου πρωταθλήματος, αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 και η προσφυγή της «ΠΑΕ Π.Ο.Τ. ΗΡΑΚΛΗΣ» στα Πολιτικά Δικαστήρια, με ανοικτό το ερώτημα τιμωρίας του «Γηραιού».