Κι άλλη φυτεία με 51 δενδρύλλια κάνναβης στη Μακαρία

Κι άλλη φυτεία με 51 δενδρύλλια  κάνναβης στη Μακαρία

Δεύτερη χασισοφυτεία στην περιοχή της Μακαρίας του Δήμου Μεσσήνης εντόπισαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, καθώς τις προηγούμενες μέρες είχαν ανακαλύψει άλλη μία με 51 δενδρύλλια.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης πραγματοποίησαν προχθές νέα οργανωμένη επιχείρηση και εξερεύνηση στην περιοχή της Μακαρίας, κατά την οποία εντοπίστηκε, σε ειδικά διαμορφωμένο και κατάλληλα εκχερσωμένο χώρο, φυτεία κάνναβης, όπου καλλιεργούνταν 50 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 1,5 μέτρο περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Η φυτεία είχε σημάδια εγκατάλειψης και τα φυτά είχαν αρχίσει να ξεραίνονται. Προφανώς ο ή οι καλλιεργητές φοβήθηκαν ότι η πράξη τους έχει γίνει αντιληπτή από την Αστυνομία και την εγκατέλειψαν, καθώς εντός δε βρέθηκε ούτε καλλιεργητικός εξοπλισμός.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ατόμων που καλλιεργούσαν τη φυτεία.

Β.Β.