Μαύρη Θύελλα: Ανακοίνωσε τον Μάριο Κωστούλα – Η Μαρία Λαμπροπούλου πρώτευσε στις εκλογές

Μαύρη Θύελλα: Ανακοίνωσε τον Μάριο Κωστούλα – Η Μαρία Λαμπροπούλου πρώτευσε στις εκλογές

Μια ακόμη μετεγγραφή ολοκλήρωσε και ανακοίνωσε χθες η ΠΑΕ Καλαμάτα. Ο λόγος για τον 27χρονο κεντρικό αμυντικό Μάριο Κωστούλα, ύψους 1.84, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης όπου κατέγραψε 51 συμμετοχές. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Άγιο Ιερόθεο και ακολούθησαν ο Ατρόμητος, ο Απόλλων Λάρισας και ο Διαγόρας Ρόδου.

«Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει την Μαύρη Θύελλα να πετύχει τον στόχο της ανόδου στην Σούπερ Λιγκ» αναφέρει το καλωσόρισμά του στην ομάδα.

Με τη βοήθεια του Δήμου πλέον οι εργασίες σε Παλιάμπελα και Μικρομάνη

«Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει ότι η δαπάνη των έργων που γίνονται στα βοηθητικά γήπεδα στα Παλιάμπελα και την Μικρομάνη επιβαρύνει εξ ολοκλήρου την ομάδα μας.

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο μας κ. Βασιλόπουλο για την ευγενική του προσφορά να γίνει ο Δήμος χρηματοδότης των εργασιών που είναι σε εξέλιξη και επιφυλασσόμαστε για το μέλλον στα πλαίσια της άψογης συνεργασίας που έχουμε», γνωστοποίησε επίσης χθες η μελανόλευκη ΠΑΕ.

Την Τρίτη συνεδριάζει το ΔΣ της Super League 2
Η έναρξη της προετοιμασίας της Καλαμάτας για τη νέα αγωνιστική περίοδο έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Δευτέρα 1η Αυγούστου (7 μ.μ.) στο Στάδιο της Παραλίας, ενώ την ίδια μέρα στη 1.30 μ.μ. στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί ένα σημαντικό ΔΣ της Super League 2 που θα αφορά το νέο πρωτάθλημα. Ειδικότερα, βασικά θέματα είναι η η έγκριση της προκήρυξης, ενημέρωση για την επίσημη μπάλα, την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών, το πρωτάθλημα Κ19 και τη σύναψη σύμβασης με υποψήφια εταιρεία μάρκετινγκ.

Η Μαρία Λαμπροπούλου πρώτευσε στις χθεσινές εκλογές
Πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στο κεντρικό ξενοδοχείο «Γαλαξίας» η Γενική Συνέλευση του ΠΣ Η Καλαμάτα. Αρχικά εγκρίθηκαν ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός και ακολούθησαν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής επιτροπής. Ψήφισαν 33 ταμειακώς εντάξει μέλη, αριθμός που σίγουρα θα πρέπει να προβληματίσει, αφού μιλάμε για την (ερασιτεχνική) βάση της Μαύρης Θύελλας. Εξελέγησαν κατά σειρά οι εξής: Μαρία Λαμπροπούλου 28 ψήφοι, Δημήτρης Σπουργίτης 24, Θοδωρής Παπαθεωρίδης 24, Ζαχαρίας Φούτρος 21, Χαράλαμπος Μάραντος 17, Κώστας Παναγιωτόπουλος 17, Χρήστος Λουκάς 11. Το νέο ΔΣ θα συνεδριάσει σύντομα για να συγκροτηθεί σε Σώμα.

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι, που παίρνουν θέση αναπληρωματικού μέλους, έλαβαν: Κώστας Γυφτέας 10, Μαρία Τριάντη 9 και Κωνσταντίνα Μπαλτούκα 4. Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέγονται οι Παναγιώτης Μπίτσικας, Σταυρούλα Σπουργίτη και Δήμητρα Σταυριανοπούλου.