Μίλτος Χρυσομάλλης: «Με χαροποιεί ιδιαίτερα η επιλογή του Δ. Πτωχού»

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Με χαροποιεί ιδιαίτερα η επιλογή του Δ. Πτωχού»

Την απόλυτη ικανοποίηση του για την επιλογή του Δημήτρη Πτωχού εξέφρασε σε δήλωσή του ο βουλευτής Μεσσηνίας, Μίλτος Χρυσομάλλης.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει: «Με την απόφαση του πρωθυπουργού και προέδρου της Ν.Δ., Κυριάκου Μητσοτάκη, για τη στήριξη της υποψηφιότητας του Δημήτρη Πτωχού ως περιφερειάρχη Πελοποννήσου ξεκινά ένας νέος και εξίσου σημαντικός εκλογικός αγώνας, που θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή για την Πελοπόννησο.

Η επιλογή του Δημήτρη Πτωχού, ενός Μεσσήνιου, ενός ανθρώπου της γενιάς μου, ενός επιστήμονα με ανώτατες σπουδές, ενός τεχνοκράτη, ενός ελεύθερου επαγγελματία, αποτελεί εχέγγυο για την επόμενη ημέρα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες μπροστά μας είναι πολλές και ο επόμενος περιφερειάρχης θα πρέπει να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο την ψηφιακή επανάσταση και τα εργαλεία που αυτή παρέχει, αλλά και τις χρηματοδοτικές ευκαιρίες που προσφέρουν το νέο ΕΣΠΑ και το Ταμείο Ανάκαμψης, ώστε με προσεκτικά σχεδιασμένα βήματα να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας.

Γνωρίζοντας προσωπικά τον Δημήτρη, η απόφαση του προέδρου μας με χαροποιεί ιδιαίτερα, μιας και ξέρω καλά την ποιότητα του χαρακτήρα του και τις ικανότητές του. Γι’ αυτό και του εύχομαι καλή επιτυχία και στρατεύομαι με όλες μου τις δυνάμεις στον αγώνα που έχουμε μπροστά μας για την εκλογή του ως περιφερειάρχη Πελοποννήσου, ώστε να συνεχίσει το έργο που με συνέπεια, σχέδιο και αξιοσύνη επιτέλεσε τα τελευταία 4 χρόνια ο νυν περιφερειάρχης μας Παναγιώτης Νίκας».