Οι 15 πρώτοι υποψήφιοι του Άκη Κατρίτση από τη Δ.Ε. Γαργαλιάνων

Οι 15 πρώτοι υποψήφιοι του Άκη Κατρίτση από τη Δ.Ε. Γαργαλιάνων

«Οι άνθρωποι που αποτελούν την εγγύηση για ένα καλύτερο μέλλον!” τονίζει ο υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας, Άκης Κατρίτσης, στην αρχική ανακοίνωση 15 υποψηφίων του συνδυασμού του «Τριφυλία Ενωμένοι» από τη Δημοτική Ενότητα Γαργαλιάνων.

Αναλυτικά, αναγράφεται στην παρουσίαση των υποψήφιων: «Συμπατριώτισσες & συμπατριώτες της Τριφυλίας μας, φίλες & φίλοι, “Τριφυλία Ενωμένοι” είναι η δημιουργική σύνθεση ιδεών και έντιμη συνεργασία ανθρώπων σε ένα μάχιμο ψηφοδέλτιο δουλειάς και προσφοράς για την Τριφυλία του μέλλοντος! Εκφράζουμε αυθεντικά την κοινωνία, τα προβλήματά της, τις ανάγκες της, τις αγωνίες της, τα θέλω της, γιατί ο συνδυασμός μας προέρχεται από την κοινωνία και πορεύεται μέσα στην κοινωνία. Σέβεται την κοινωνία, την Αυτοδιοίκηση, τους θεσμούς. Υπηρετεί την κοινωνία και δεν εξυπηρετεί ιδιοτελείς σκοπιμότητες και αλλότρια συμφέροντα. Ο συνδυασμός μας “Τριφυλία Ενωμένοι” είναι συνδυασμός των μελών του και της κοινωνίας, και όχι του επικεφαλής του. Με χαρά και συγκίνηση ανακοινώνουμε σήμερα δεκαπέντε από τις υποψήφιες και τους υποψηφίους του συνδυασμού μας “Τριφυλία Ενωμένοι” από τη Δημοτική Ενότητα Γαργαλιάνων και την πόλη των Γαργαλιάνων. Τους Γαργαλιάνους όπου γεννήθηκα, έκανα οικογένεια, μεγάλωσα τα παιδιά μου, ζω και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά, την πόλη που με τίμησε με την αγάπη και την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου και των συνεργατών μου και την υπηρέτησα από 23 ετών για δώδεκα χρόνια από το αξίωμα του δημάρχου.

Και τις Κοινότητές μας, που έχουμε ρίζες και δεσμούς, αντιμετωπίζουμε κοινά προβλήματα, μοιραζόμαστε κοινές ανησυχίες και αγωνίες. Ξεκινάμε από εδώ τον όμορφο και έντιμο αγώνα, ενωμένοι και αποφασισμένοι, και δίνουμε τα χέρια με όλους τους συμπατριώτες μας σε κάθε γωνιά της Τριφυλίας!

Με το συνδυασμό μας “Τριφυλία Ενωμένοι” υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι από τη Δ.Ε. Γαργαλιάνων είναι οι (αλφαβητικά): Αθανασοπούλου Μαρία του Χρύσανθου, ετών 35, πτυχιούχος Ιστορίας & Αρχαιολογίας, πτυχιούχος Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας, ιδ. υπάλληλος. Ανδρώνης Λυκούργος του Νικολάου, ετών 36, ελ. επαγγελματίας, με ιδιαίτερη ενασχόληση την προπονητική ποδοσφαίρου. Γεωργακόπουλος Γεώργιος του Πέτρου, ετών 40, πτυχιούχος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού, επιχειρηματίας. Δημητρόπουλος Νικόλαος του Παναγιώτη, ετών 60, κάτοικος Πύργου, ηλεκτρολόγος – αγρότης. Λίτσας Παναγιώτης του Θεοδώρου, ετών 69, κάτοικος Μουζακίου, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, σύμβουλος Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού, πρ. Συνδικαλιστής, πρ. διευθυντής Λυκείου. Παπαχριστοφίλου Γεώργιος, ετών 40, επιχειρηματίας αγρότης με θερμοκηπιακές καλλιέργειες, αντιπρόεδρος “Α.Ο. Γαργαλιάνων Τέλλος Άγρας”.

Υποψήφιοι στη Δημοτική Κοινότητα Γαργαλιάνων: Γαλανοπούλου Ακριβή του Αθανασίου, ετών 42, ιδ. υπάλληλος. Μεθενίτης Αναστάσιος (Τάσος) του Γεωργίου, ετών 45, ηλεκτρονικός, ιδ. υπάλληλος, έχει διατελέσει τοπικός σύμβουλος Δ.Κ. Γαργαλιάνων 2014-2019. Μπακατσέλου Αντιγόνη του Θεοδώρου, ετών 50, τραπεζικός υπάλληλος.

Υποψήφιοι στη Δημοτική Κοινότητα Λεύκης: Καραχούντρης Ιωάννης του Φωτίου, ετών 50, κάτοικος Τραγάνας, ελ. επαγγελματίας. Κωνσταντακόπουλος Θεόδωρος του Σταύρου, ετών 59, κάτοικος Λεύκης, ελ. επαγγελματίας.

Υποψήφιοι στη Δημοτική Κοινότητα Πύργου: Γεωργόπουλος Σωτήριος του Γεωργίου, ετών 31, ιδ. υπάλληλος. Καλκαβούρας Ιωάννης του Ευσταθίου, ετών 43, αγρότης – συνεταιριστής. Σερέτη Ευσταθία (Έφη) του Δημητρίου, ετών 54, νοσηλεύτρια στο Κ.Υ. Γαργαλιάνων, από το 2004 ενεργό μέλος Πολιτιστικού Συλλόγου Πύργου και από το 2013 πρόεδρος στο Δ.Σ. Σταθόπουλος Σωτήριος του Παναγιώτη, ετών 39, ελ. επαγγελματίας. Τους ευχαριστώ από την καρδιά μου για την παρότρυνση, την αποδοχή, την εμπιστοσύνη και την τιμή. Είναι, μαζί με συμμαχήτριες & συμμαχητές – υποψήφιες & υποψηφίους που θα ανακοινωθούν στη συνέχεια, η δύναμη ελπίδας για την αλλαγή σελίδας στο Δήμο Τριφυλίας. Είναι, όλοι, άνθρωποι που νοιάζονται την πατρίδα και πιστεύουν στην Τριφυλία μας! Άνθρωποι με κοινωνική παρουσία και αναφορά, με ικανότητες και εμπειρία, με διάθεση για προσφορά, με όρεξη για δουλειά! Νέες και νέοι στην αυτοδιοίκηση, που βιώνουν τα προβλήματα και αποφάσισαν να συμβάλλουν “από μέσα” στην επίλυσή τους. Άνθρωποι με ήθος και ποιότητα, με αρχές και αξίες. Είναι, όλοι, οι άνθρωποι που αποτελούν την εγγύηση για ένα καλύτερο μέλλον! Πάμε δυνατά! Με συμμάχους όλους τους συμπατριώτες και όλες τις συμπατριώτισσες! “Τριφυλία Ενωμένοι”! Κερδίζουμε το μέλλον!».