Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΕΙΣ την απαρχήν της νεότητός του εις το άνθισμα των 20 χρόνων του υποκύψας εις νόσον κακήν εγκατέλειψε την ζωήν ο Ιωάννης Α. Κούτσης. Ό,τι και αν γραφή δια τον νέον αυτόν ο οποίος τόσον σκληρώς και τόσον προώρως εχωρίσθη από τους ιδικούς του και τους φίλους του, οι οποίοι τόσον τον εξετίμων και τόσον τον ηγάπων, θα είναι μικρόν. Θα είναι τυπικότης μη αποδίδουσα την πραγματικότητα. Ειλικρινώς πονούντες δια τον αδόκιτον αυτόν θάνατον, το «Θάρρος» απευθύνει προς τους οικείους του τα πλέον θερμά συλλυπητήριά του.

-ΤΗΝ πρωίαν της 25ης Ιουνίου καθ’ α εγνώσθη χθες, ο Νικόλαος Αλεξόπουλος, κάτοικος Φιλιατρών, ετών 50, ενώ αλώνιζε δια του ίππου του και ενός ετέρου ίππου του Γεωργ. Τσούτσα εις τον εν Αγία Κυριακή των Φιλιατρών αγρόν του εκτυπήθη δια λακτίσματος του ενός εκ των ίππων εις την κεφαλήν. Ούτος μετεφέρθη εις Φιλιατρά εν αφασία, εκ του βαρέως δε τραύματος απεβίωσε μετά διήμερον.

-ΠΡΟΧΘΕΣ εις Αετόν οι Επαμ. Κατσάρας μετά του υιού του Αθανασίου συμπλακέντες εις θέσιν «Μαλίκιο» δια κτηματικάς διαφοράς μετά του συγχωρίου των Δημ. Μακρυθανάση, ετραυμάτισαν τούτον δια της αξίνης των θραύσαντες τέσσαρας των πλευρών του και ετράπησαν ακολούθως εις φυγήν συλληφθέντες την εσπέραν της ιδίας ημέρας.