Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΕΙΣ το Α΄  Αστυνομικόν τμήμα παρουσιάσθη χθες η Αμερικανίς Βίβιαν Κόκλιν εκ Νέας Υόρκης, ετών κατά το διαβατήριόν της 27, ήτις καθ’ α εγκύρως επληροφορήθημεν κατήγγειλεν ότι παρασυρθείσα παρά δύο αγνώστων της ανθρώπων εις μέρος εκτός της πόλεως υπό την πρόφασιν ότι θα την ωδήγουν εις ξενοδοχείον εστερημένον… των θερινών ελληνικών ζωυφίων, υπέστη αγρίαν παρ’ αυτών επίθεσιν με σκοπούς ασελγείς, ους με κίνδυνον της ζωής της κατόρθωσε να αποφύγη και διότι οι εν λόγω άγνωστοι κατέστησαν αντιληπτοί παρά τινών παρατυχουσών γυναικών. Οι άγνωστοι όμως φεύγοντες ελήστευσαν αυτήν αφαιρέσαντες 50 δολάρια άτινα έφερε μεθ’ εαυτής και αφήσαντες την τσάνταν της.

ΤΟ Α΄ αστυνομικόν τμήμα επί τη βάσει των στοιχείων, άτινα παρέσχεν η Αμερικανίς κυρία, προέβη εις την σύλληψιν του Γρ. Αλευρομάγειρα, όστις ανεγνωρίσθη υπό της Κόκλιν και των γυναικών αίτινες αντελήφθησαν την σκηνήν. Ο έτερος άγνωστος εξηκριβώθη ότι είναι ο ταμειακός εισπράκτωρ Αθ. Λεωτσακαράκος.

Η παθούσα Αμερικανίς, η οποία ευρίσκεται εις την Ελλάδα από διετίας, είναι εξαιρετικά εξαντρίκ και με δόσιν ανισορροπίας, την πόλιν μας έχει επισκεφθή κατ’ επανάληψιν και έχει παραμείνει και εν Κρήτη. Φαίνεται εύπορος, διότι λαμβάνει τακτικά εμβάσματα, έχει δε γονείς διαμένοντας εις Νέαν Υόρκην.