Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΠΡΟΧΘΕΣ περί ώραν 11ην π.μ. οι Ιωάννης Θ. Μπαρδουνιώτης ή Κατσαβός ετών 16-18, Νικ. και Μιχ. Κατσουλάκης ετών 15, μεταβάντες εις το παρά την Λαχαναγοράν οπωροπωλείον του Κωνστ. Π. Τσούλου αφήρεσαν εκ του συρταρίου της Τραπέζης του καθ’ ην ώραν ούτος ήτο απησχολημένος δραχμάς 3.000 εις διάφορα χαρτονομίσματα και εξηφανίσθησαν. Ο δεύτερος των κλεπτών συνελήφθη μετ’ ολίγην ώραν, χθες δε και ο πρώτος. Τα χρήματα δεν ανευρέθησαν, αμφότεροι δε αρνούνται την αποδιδομένην εις αυτούς κατηγορίαν.

-Ο Δημήτριος Κ. Χριστόπουλος συναντήσας εις θέσιν «Χανέικα» της περιφερείας της Κοινότητος Μεσοποταμίας τον Αντ. Β. Κυριαζήν και περιελθών μετ’ αυτού εις έριδα δι’ ασήμαντον αφορμήν, επυροβόλησε κατ’ αυτού δια του δικάννου κυνηγετικού όπλου του και τον ετραυμάτισεν ελαφρώς εις την ωμοπλάτην. Συλληφθείς παρεπέμφθη ενταύθα και παρεδόθη εις τον Εισαγγελέα.

-ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ να τεθή εις την κοινήν χρήσιν η νεοκατασκευασθείσα δια προσωπικής εργασίας των κατοίκων της Κοινοτητος Ικλαίνης αμαξιτή οδός από Χάνι Βεργή εις Πύλον και μέχρι των χωρίων Καραμανώλη και Κρεμμύδια, ο πρόεδρος της Κοινότητος Ικλαίνης εζήτησε παρά της Νομαρχίας να προβή εις τον διορισμόν της κατά νόμον επιτροπής δια την παραλλαβήν των εκτελεσθεισών εργασιών κατασκευής τριών γεφυρών επί της εν λόγω οδού.