Seatrac στις παραλίες Μπούκας, Ανάληψης, Πεταλιδίου και Αγίου Ανδρέα

Seatrac στις παραλίες Μπούκας, Ανάληψης, Πεταλιδίου και Αγίου Ανδρέα

O Δήμος Μεσσήνης έκανε πράξη το δικαίωμα όλων στην ελεύθερη πρόσβαση στη θάλασσα, καθώς υλοποίησε ένα μεγάλο έργο προσβασιμότητας, τοποθετώντας μηχανήματα seatrac στις παραλίες Μπούκας, Ανάληψης, Πεταλιδίου και Αγίου Ανδρέα, όπου μπορούν να εξυπηρετηθούν πολίτες ΑμεΑ, άτομα με κινητικά προβλήματα και ηλικιωμένοι.

Το έργο χρηματοδοτήθηκε από το Ε.Π.Αν.Ε.Κ. 240.000 ευρώ, ενώ oι υποδομές περιλαμβάνουν για την αυτόνομη πρόσβαση στη θάλασσα, εκτός από το μηχάνημα seatrac, στάθμευση, σκίαση, τουαλέτα, αποδυτήρια και ντουζιέρα.

Επίσης, ο Δήμος Μεσσήνης, σε συνεργασία με την ανάδοχο εταιρεία ΤΟΒΕΑ, προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους να ενημερώνονται για τα seatrac και να αποκτήσουν δωρεάν το χειριστήριο. Έτσι, δίνεται η δυνατότητα ελεύθερης πρόσβασης όποια ώρα επιθυμεί ο κάθε λουόμενος να επισκεφτεί την παραλία.

Όσοι ενδιαφέρονται να προμηθευτούν το χειριστήριο των seatrac μπορούν να απευθυνθούν στη σελίδα www.seatrac.gr και να ακολουθήσουν τις οδηγίες εγγραφής. Θα το προμηθευτούν από την εταιρεία εντελώς δωρεάν (με χρέωση μόνο των εξόδων αποστολής).

Επισημαίνεται ότι το χειριστήριο είναι ίδιο για όλα τα seatrac.