Σήμερα στο λιμάνι της Καλαμάτας ο αγώνας 5 χλμ. κατά των ναρκωτικών

Σήμερα στο λιμάνι της Καλαμάτας ο αγώνας 5 χλμ. κατά των ναρκωτικών

Σήμερα στις 19.30 θα δοθεί στο λιμάνι της Καλαμάτας η εκκίνηση του αγώνα δρόμου 5 χλμ. κατά των ναρκωτικών που έχουν καθιερώσει μέσα από μια ωραία σύμπραξη το ΚΕΘΕΑ Κύτταρο-Οξυγόνο, η Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας και ο Δήμος Καλαμάτας.

Είναι η 5η φορά που πραγματοποιείται η πολύ σημαντική αυτή συνάντηση, που δυναμώνει το μήνυμα κατά των εξαρτήσεων, με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών που έχει οριστεί στις 26 Ιουνίου.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και όσοι δεν έχουν εγγραφεί ηλεκτρονικά μπορούν να το κάνουν μέχρι τις 7 μ.μ. την ημέρα του αγώνα. Θα δοθούν κύπελλα στους τρεις πρώτους νικητές και στις τρεις πρώτες νικήτριες.

Η εκκίνηση θα δοθεί από την προκυμαία (κοντά στο Πανελλήνιο) με τους δρομείς και με τους βαδιστές να κατευθύνονται δυτικά ακολουθώντας την παραλιακή διαδρομή και στη συνέχεια θα κατευθυνθούν στις οδούς Ευαγγελιστρίας-Καμβύση-Σαλαμίνος-Ψαρών-Μητροπολίτου Χρυσοστόμου-Χιλιόμετρο, μέχρι το Φάρο όπου γίνεται αναστροφή και απ’ ευθείας επιστροφή (χωρίς τις παρακάμψεις) στο λιμάνι και τερματισμό στο Πανελλήνιο.