Συμπληρώνεται το ψηφοδέλτιο της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας» για τη Δημοτική Κοινότητα Καλαμάτας

Συμπληρώνεται το ψηφοδέλτιο της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας» για τη Δημοτική Κοινότητα Καλαμάτας

Τέσσερις υποψήφιες και έναν υποψήφιο για το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμάτας παρουσίασε χθες το μεσημέρι ο δήμαρχος Καλαμάτας, επικεφαλής της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας», Θανάσης Βασιλόπουλος.

Είναι η Νίκη Αθανασοπούλου, η Κατερίνα Μπάμπαλη, η Φρειδερίκη Ράμμου, ο Ευάγγελος Χαχής και η Έφη Χριστοπούλου. Οι παρουσιάσεις υποψηφίων θα συνεχιστούν σήμερα και την Παρασκευή.

“Βρισκόμαστε 96 ημέρες πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές και η «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας» έχει ήδη προχωρήσει στην ανακοίνωση πλειάδας υποψηφίων του συνδυασμού μας» είπε ο δήμαρχος κ. Βασιλόπουλος πριν από την παρουσίαση των πέντε χθεσινών υποψηφίων για την Κοινότητα Καλαμάτας.

Πρόσθεσε δε ότι “η «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας»  σταδιακά μεγαλώνει, σταθερά ενισχύεται και δυναμικά προχωρά.  Για εμάς η συμμετοχή ανθρώπων με όραμα, ιδέες, όρεξη να προσφέρουν, με παρουσία στις δράσεις της πόλης μας, με επαγγελματική δραστηριότητα, αποτελεί την επιτυχία του συνδυασμού μας στις προσεχείς εκλογές”.

Η παρουσίαση που έκανε ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος έχει ως εξής:

Αθανασοπούλου Νίκη: Φοιτήτρια στο Τμήμα Ιστορίας Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών της Σχολής Ανθρωπιστικών και Πολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Ως αθλήτρια του Τάε Κβον Ντο ήταν μέλος της Εθνικής Ομάδας, έχει διακριθεί και έχει  ανακηρυχθεί πρωταθλήτρια Ελλάδος επί σειρά ετών, πρωταθλήτρια Ευρώπης  και παγκόσμια πρωταθλήτρια, καταλαμβάνοντας τις μέγιστες διακρίσεις στο άθλημα αυτό.

Μπάμπαλη Αικατερίνη: Καθηγήτρια Αγγλικών και ιδιοκτήτρια του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Μπάμπαλη, καθώς έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στην Αγγλία στα Παιδαγωγικά και την Αγγλική Γλώσσα. Είναι πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών (Palso) τις τελευταίες 4 τριετίες και εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών.

Ράμμου Φρειδερίκη: Απόφοιτος του Τμήματος Γεωπονίας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Καλαμάτας και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Υδροπονία από το Πανεπιστήμιο του Αννόβερο της Γερμανίας. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και ιδιοκτήτρια οικογενειακής επιχείρησης με αντικείμενο τη ζαχαροπλαστική, πάνω από δέκα έτη.

Χαχής Ευάγγελος: Απόφοιτος Σχολής Νοσηλευτικής. Εργάζεται στο Τμήμα Μεσογειακής Αναιμίας του Νοσοκομείου Καλαμάτας. Έχει διατελέσει πρόεδρος του Σωματείου Υγειονομικών Υπαλλήλων ΙΚΑ Κέντρου Υγείας Καλαμάτας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Σωματείου Υγειονομικών Υπαλλήλων.

Είναι εκλεγμένο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Καλαμάτας.

Χριστοπούλου Ευσταθία: Απόφοιτος μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς έχει αποφοιτήσει από το Δημόσιο ΙΕΚ Νοσηλευτικής και κατατάχτηκε στο Πυροσβεστικό Σώμα το 1996, ενώ σήμερα υπηρετεί στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας ως υπαξιωματικός. Ως άνθρωπος της προσφοράς και του εθελοντισμού είναι μέλος του Συλλόγου Φίλων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες.