Υποψήφιος με τον Θ. Βασιλόπουλο ο πρώην αντιδήμαρχος Γ. Αδαμόπουλος

Υποψήφιος με τον Θ. Βασιλόπουλο ο πρώην αντιδήμαρχος Γ. Αδαμόπουλος

Την επιστροφή του Γιάννη Αδαμόπουλου, πρώην δημοτικού συμβούλου με την παράταξη του Π. Νίκα την περίοδο 2011 – 2019 και πρώην αντιδημάρχου, ανακοίνωσε χθες ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος.

Αναφερόμενος στην υποψηφιότητα του κ. Αδαμόπουλου με τη «Δημιουργική Πρωτοβουλία», ο κ. Βασιλόπουλος σημείωσε:

“Όπως έχω ήδη ανακοινώσει, οι παρουσιάσεις υποψηφίων της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας» θα συνεχιστούν με ακόμα μεγαλύτερη ένταση το επόμενο διάστημα (ομαδικά και ατομικά), καθώς πλησιάζουμε προς τις εκλογές. Σήμερα, με χαρά καλωσορίζουμε στην οικογένεια της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας» τον Γιάννη Αδαμόπουλο.

Ο Γιάννης είναι τελειόφοιτος της Ανωτάτης Γεωπονικής Σχολής Αθηνών και σήμερα διατηρεί επιχείρηση στον κλάδο των ανθοπωλείων στην Καλαμάτα. Διαθέτει αυτοδιοικητική εμπειρία, καθώς έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας την περίοδο 2011 – 2019 με δήμαρχο τον Παναγιώτη Νίκα, έχοντας υπηρετήσει το Δήμο ως αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας, Καθημερινότητας, Δημοτικών Κοινοτήτων και Πρασίνου, ενώ έχει διατελέσει και πρόεδρος στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας και το Φορέα Κοινωνικής Προστασίας και Αθλητισμού.

Ενεργός πολίτης, συμμετέχει ενεργά σε αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής”.

Να προσθέσουμε, τέλος, ότι οι ανακοινώσεις της “Δημιουργικής Πρωτοβουλίας” θα συνεχιστούν σήμερα με μία ακόμα ομάδα υποψηφίων.