Απόψε παρουσία Μητσοτάκη – Σαμαρά η παρουσίαση του Δημ. Πτωχού στη Μεσσήνη

Απόψε παρουσία Μητσοτάκη – Σαμαρά η παρουσίαση του Δημ. Πτωχού στη Μεσσήνη

Την ιδιαίτερη βαρύτητα που δίνει στις περιφερειακές εκλογές, καθώς θεωρεί τους περιφερειάρχες συνεργάτες της κυβέρνησης, αναμένεται να τονίσει σήμερα, από το Δημαρχείο της Μεσσήνης, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος, μαζί με τον πρώην Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, θα παρουσιάσουν επίσημα την υποψηφιότητα του εκλεκτού του κόμματος, Δημήτρη Πτωχού, για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η εκδήλωση έχει προγραμματισθεί να ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα και θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ποιοι τελικά από τους λεγόμενους αντιδρώντες θα παρουσιαστούν ή θα έχουν «ανειλημμένες υποχρεώσεις».

Πάντως, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κ. Πτωχός θα παρουσιάσει το επίσημο όνομα του συνδυασμού, «Η Πελοπόννησος Μπροστά», ενώ αναμένεται να ανακοινώσει και τα πρώτα ονόματα υποψηφίων για τη Μεσσηνία, όπως άλλωστε κάνει τις τελευταίες ημέρες από τις περιοχές που περιοδεύει.

Όπως έχει ήδη γράψει το «Θάρρος», από τα ονόματα που θα συμμετέχουν στον συνδυασμό του κ. Πτωχού είναι η Μαρία Οικονομάκου, ο Γιώργος Σπίνος, η Παναγιώτα Ντίντα, η Τόνια Κουζή, ο Κώστας Ανδριανόπουλος, η Μαριλένα Γυφτέα, κ.ά.
Β.Β.