Αρχίζει σήμερα η προετοιμασία της Καλαμάτας

Αρχίζει σήμερα η προετοιμασία της Καλαμάτας

Με ανοικτές πόρτες για το φίλαθλο κόσμο αρχίζει σήμερα στο Στάδιο της Παραλίας η προετοιμασία της Καλαμάτας για το νέο πρωτάθλημα της Super League 2.

Οι ποδοσφαιριστές θα έχουν την πρώτη τους γνωριμία με τον καινούργιο προπονητή, Περικλή Αμανατίδη, από τις 6.30 μ.μ., ενώ μισή ώρα αργότερα θα …πατήσουν το χορτάρι, ξεκινώντας το πρόγραμμα των προπονήσεων.

Για την Τετάρτη έχουν προγραμματιστεί τα εργομετρικά τεστ των παικτών, ενώ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί 17-28 Αυγούστου στην Πτολεμαΐδα.

Γ. Λαδάς: Τον καλύτερο εαυτό μου για τον στόχο της ανόδου
Χθες η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει μια ακόμη ανανέωση, με τον τερματοφύλακα Γιώργο Λαδά να επεκτείνει τη συνεργασία του με τους «μελανόλευκους» για δύο ακόμα χρόνια. «Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τον στόχο της ανόδου στην Σούπερ Λιγκ» αναφέρει η Μαύρη Θύελλα, ενώ ο ίδιος ο 24χρονος γκολκήπερ από την Ηλεία τόνισε σε δηλώσεις του «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι με τη φανέλα της Καλαμάτας για ακόμα δύο χρόνια. Βρίσκομαι σε ένα περιβάλλον το οποίο γνωρίζω και με γνωρίζει καλά και υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να πετύχει η ομάδα το στόχο της. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο καθώς και τον κύριο Μαυρέα για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν».