Διακοπές νερού στην Κορώνη

Διακοπές νερού στην Κορώνη

Υπό το άγχος της διακοπής νερού ζουν οι κάτοικοι στη Δ.Ε. Κορώνης, για τις κυλιόμενες διακοπές, τις οποίες ανακοίνωσε η ΔΕΥΑΠΝ. Στο θέμα αναφέρθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Θ. Ραδιώτης, προβαίνοντας σε σχετική ανακοίνωση, όπου αναφέρει τα εξής:

«Αν και μέχρι σήμερα δεν έχει πραγματοποιηθεί κάποια από τις διακοπές νερού που ανακοινώνει το δελτίο τύπου της ΔΕΥΑΠΝ, και μόνο το γεγονός ότι το 2023, στην καρδιά του καλοκαιριού, ως λύση για τη λειψυδρία προτάσσεται η διακοπή νερού επί 10-12 συνεχόμενες ώρες σε κατοίκους, καταστηματάρχες και παραθεριστές και όχι η δημιουργία όλων των αναγκαίων υποδομών που θα εξασφαλίζουν επάρκεια, ειδικά τους θερινούς μήνες που η ζήτηση μεγαλώνει, αποδεικνύει την αντιδραστική προσέγγιση (και αυτής) της Δημοτικής Αρχής στη διαχείριση του υδάτινου δυναμικού της ευρύτερης περιοχής αλλά και του δήμου συνολικά!

Με αφορμή το παραπάνω περιστατικό, είναι η ώρα κάτοικοι και καταστηματάρχες της Δ.Ε. Κορώνης να διεκδικήσουν τη βελτίωση του συνόλου των υποδομών της περιοχής».