Δήμος Μεσσήνης: Υποψήφιος με τον Γ. Αθανασόπουλο ο Νίκος Ξενογιάννης

Δήμος Μεσσήνης: Υποψήφιος με τον Γ. Αθανασόπουλο ο Νίκος Ξενογιάννης

Υποψήφιος με τον Γιώργο Αθανασόπουλο και την παράταξή του «Δύναμη Δημιουργίας» θα είναι ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος  Νίκος Ξενογιάννης, καθώς σε συνάντηση των δυο ανδρών συμφωνήθηκε η κοινή πορεία, με στόχο την ενίσχυση της προσπάθειας για τη δημιουργία ενός ισχυρού Δήμου Μεσσήνης.

Σε δηλώσεις του ο Νίκος Ξενογιάννης επισήμανε ότι «ο Δήμος Μεσσήνης χρειάζεται τη συμβολή όλων μας, προκειμένου να κατακτήσει τη θέση που του αξίζει. Η συμπόρευσή μου με τον Γιώργο Αθανασόπουλο είναι μια πράξη, προκειμένου να δοθεί ώθηση στην προσπάθεια αναγέννησης του Δήμου. Ο Δήμος Μεσσήνης χρειάζεται τη συμβολή όλων των δημιουργικών δυνάμεων. Θα αγωνιστούμε όλοι μαζί για να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο αύριο για όλους».

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Μεσσήνης σημείωσε ότι «είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για τη συμμετοχή του Νίκου Ξενογιάννη στην κοινή μας προσπάθεια. Μας ενώνει η αγωνία για τη δημιουργία ενός ισχυρού Δήμου Μεσσήνης. Είμαι βέβαιος ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα».