Δυτική Μάνη: Όταν κάποιοι δε σέβονται τον τόπο τους…

Δυτική Μάνη: Όταν κάποιοι δε σέβονται τον τόπο τους…

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα, αν όχι το μεγαλύτερο, που αντιμετώπιζε ο Δήμος Δυτικής Μάνης ήταν αυτό των απορριμμάτων, καθώς πολλές φορές είχαμε δει κάδους γεμάτους σκουπίδια, καθώς και σημεία συγκέντρωσης όπου «γινόταν το αδιαχώρητο».

Με τη λειτουργία της μονάδας στην Καλλιρρόη φάνηκε ότι το πρόβλημα έχει λυθεί, όμως η κατάσταση γύρω από κάποιους κάδους, αλλά και σημεία, είναι αποκαρδιωτική, δείχνοντας ότι υπάρχουν κάτοικοι και επαγγελματίες που δε σέβονται τον τόπο τους και αδιαφορούν για την εικόνα που αυτός παρουσιάζει.

Ογκώδη αντικείμενα, λοιπόν, συγκεντρωμένα σε σημεία, όπως Καρδαμύλη, Στούπα, Άγιο Νικόλαο, παραλία Πανταζή και αλλού, αποδεικνύουν το «μίσος» κάποιων για την περιοχή που ζουν και τους ζει.

Μπορούμε να δεχθούμε ότι κάπου πρέπει να αφήσουν τα ογκώδη αντικείμενα, αλλά σίγουρα όχι γύρω από κάδους, ούτε φυσικά σε γκρεμό ή απόμερο μέρος. Μπορεί να μην είδαμε κάτι τέτοιο, αλλά σίγουρα γίνεται, όπως γινόταν και στο παρελθόν.

Καλό θα είναι, λοιπόν, να επικοινωνούν με το Δήμο Δυτικής Μάνης και σε συνεργασία να βρίσκεται λύση για τα συγκεκριμένα αντικείμενα.
Π.Μπ.