Εργαζόμενοι ΣΥ.ΦΑ.ΝΟ.Π.ΠΕ: Να μην κάνουμε την τρίχα…τριχιά με υπερβολικές καταγγελίες

Εργαζόμενοι ΣΥ.ΦΑ.ΝΟ.Π.ΠΕ: Να μην κάνουμε την τρίχα…τριχιά με υπερβολικές καταγγελίες

Τη δική τους άποψη για το ατύχημα που συνέβη την περασμένη Τετάρτη στη φαρμακαποθήκη του Συνεταιρισμού στην Καλαμάτα, καταθέτουν με δημόσια δήλωσή τους οι εργαζόμενοί του.

Όπως υποστηρίζουν, η καταγγελία του Σωματείου Φαρμακοϋπαλλήλων ήταν, αν μη τι άλλο, υπερβολική. Αναλυτικά, αναφέρουν: “Με έκπληξη διαβάσαμε την καταγγελία του Σωματείου Φαρμακοϋπαλλήλων Μεσσηνίας για το γεγονός που συνέβη την Τετάρτη 23/08/2023 στη φαρμακαποθήκη του Συνεταιρισμού στην Καλαμάτα.

Δε θα σταθούμε σε ό,τι περιγράφει η καταγγελία. Το αποτέλεσμα του γεγονότος ήταν η διακοπή της εργασίας μας για 1- 2 ώρες και η προληπτική παραμονή στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 5 συναδέλφων μας που εισέπνευσαν το περιεχόμενο του υγρού (μπουκαλάκι φαινόλης, 50 ml). Δε ρωτήθηκε από το συγκεκριμένο σωματείο ούτε ο εκπρόσωπος των εργαζομένων ούτε κάποιος εργαζόμενος στο συνεταιρισμό για το τι ακριβώς συνέβη τελικά. Όλοι οι εργαζόμενοι είμαστε στην εργασία μας χωρίς κανένα πρόβλημα υγείας.

Θα προτιμούσαμε, όταν ένα τυχαίο ή απρόβλεπτο γεγονός συμβαίνει στον εργασιακό μας χώρο, το σωματείο να παίρνει πληροφορίες υπεύθυνα και να αναδεικνύει τα πραγματικά προβλήματα ή, τουλάχιστον, να επικοινωνεί με τον εκλεγμένο εκπρόσωπο των εργαζομένων που συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο”.