Καλαμάτα: Μουζάκης και Λακριντής υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια

Καλαμάτα: Μουζάκης και Λακριντής υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια

Πλήρης ενσωμάτωση για δύο ντόπιους νεαρούς ποδοσφαιριστές στην ομάδα της Καλαμάτας, η οποία ανακοίνωσε ότι οι νεαροί ποδοσφαιριστές Σάββας Μουζάκης και Παναγιώτης Λακριντής υπέγραψαν διετή επαγγελματικά συμβόλαια. Ο Μουζάκης είναι επιθετικός, ενώ ο Λακριντής αγωνίζεται στη θέση του στόπερ και του αμυντικού χαφ.

«Τους ευχόμαστε να είναι υγιείς. Να συνεχίσουν να προπονούνται με μεράκι και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό όταν τους χρειαστεί ο προπονητής για να βοηθήσουν την Μαύρη Θύελλα να πετύχει τον στόχο της ανόδου στην Σούπερ Λιγκ» αναφέρει η ΠΑΕ.

Η πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας για την ομάδα της Καλαμάτας ολοκληρώνεται σήμερα με τις εργομετρικές εξετάσεις που από το πρωί θα περνούν οι ποδοσφαιριστές. Η Μαύρη Θύελλα μπήκε στο γήπεδο την περασμένη Τρίτη και οι προηγούμενες ημέρες κύλησαν με τις καθιερωμένες αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις, ενώ χθες το πρωί έγινε και πάλι προπόνηση στο γήπεδο της Παραλίας.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ διαβεβαιώνει ότι το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, οι καινούριοι παίκτες έχουν εγκλιματιστεί στο περιβάλλον και έχουν αρχίσει να γίνονται ένα με τους παλιούς, με μπροστάρη τον Τζερόνιμο Μπαράλες ο οποίος έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με την καλοσύνη του, την απλότητά του και τη διάθεση του. Στην ομάδα θα ενσωματωθεί άμεσα και ο Ματέους Άλβες ο οποίος είχε πάρει κάποιες μέρες παρά πάνω άδεια λόγω προσωπικού θέματος και αναμενόταν χθες να επιστρέψει στην πόλη μας.

Μετά τις χαλαρές πρώτες προπονήσεις και τις επιστημονικές μετρήσεις και εξετάσεις το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα ξεκινήσει την προσεχή Δευτέρα και στις 17 Αυγούστου η τοπική μας ομάδα θα αναχωρήσει για την Πτολεμαΐδα. Εκεί θα υλοποιηθεί το βασικό πρόγραμμα της προετοιμασίας, το οποίο περιλαμβάνει και τουλάχιστον δύο φιλικούς αγώνες, με το Διαγόρα και την Κοζάνη.