«Νέα Πελοπόννησος»: Ανακοίνωσε Παναγιώτη Κουσουλάκο και Ελένη Λεβέντη στην Π.Ε. Μεσσηνίας

«Νέα Πελοπόννησος»: Ανακοίνωσε Παναγιώτη Κουσουλάκο και Ελένη Λεβέντη στην Π.Ε. Μεσσηνίας

Δύο υποψηφίους στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας ανακοινώθηκαν από το συνδυασμό της «Νέας Πελοποννήσου». Ο λόγος για τον Παναγιώτη Κουσουλάκο και την Ελένη Λεβέντη.

Μιλώντας σχετικά ο επικεφαλής Πέτρος Τατούλης ανέφερε:  «Ο Παναγιώτης Κουσουλάκος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλαμάτα. Η καταγωγή και των δύο γονέων του είναι από τη Μάνη. Αγαπάει πολύ τον τόπο του, την ιδιαίτερή του πατρίδα και την πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε. Είναι εκπαιδευτικός, ενώ ασχολείται με τον αθλητισμό από πολύ μικρή ηλικία, τόσο με τις πολεμικές τέχνες, όπου είναι και προπονητής, όσο και με το άθλημα της σωματικής διάπλασης, έχοντας πολλές διακρίσεις στην Ελλάδα, στο εξωτερικό και σε παγκόσμιο επίπεδο.

[…] Η Ελένη Λεβέντη, γεννημένη το 1996 στη Μεσσηνία, είναι από τα νέα στελέχη μας, που πιστεύει σε ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας. Αφού ολοκλήρωσε τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση στο Ενιαίο Λύκειο Πύλου-Μεσσηνίας, στη συνέχεια σπούδασε Επικοινωνία και Δημόσιες σχέσεις και είναι πτυχιούχος Παιδαγωγικών Σπουδών από το Πανεπιστήμιο του Canterbury Christ University. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για το σχολικό εκφοβισμό, ενώ είναι γνώστης ηλεκτρονικών υπολογιστών και αγγλικών».