Νέους υποψήφιους ανακοίνωσε ο Γιώργος Αθανασόπουλος

Νέους υποψήφιους  ανακοίνωσε ο Γιώργος Αθανασόπουλος

Νέους υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Δημιουργίας», δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος.

Συγκεκριμένα, νέοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι θα είναι: Για τη Δημοτική Ενότητα Ανδρούσης η Κατσαμπάνη Αρχοντούλα του Νικολάου, απόστρατος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού και η Φωτοπούλου Ηλέκτρα του Δημητρίου, ιδιωτική υπάλληλος –βρεφονηπιοκόμος και για τη Δημοτική Ενότητα Τρικόρφου ο Πουλόπουλος Νίκος του Γεωργίου, αγρότης.

Νέοι υποψήφιοι κοινοτικοί σύμβουλοι θα είναι: Για την Κοινότητα Αβραμιού η Ντανιέλα Μπαράι του Ρεσάτ, ιδιωτική υπάλληλος, για την Κοινότητα Κεφαλινού ο Πανούσης Αλέξανδρος του Δήμου, αγρότης, για την Κοινότητα Κουτίφαρη ο Αθανασόπουλος Νίκος του Παναγιώτη, συνταξιούχος ΥΠ.ΕΘ.Α., για την Κοινότητα Στέρνας ο Παπαλάμπρου-Στεφάνου Λάμπρος του Γεωργίου, πολιτικός μηχανικός, για την Κοινότητα Στρεφίου ο νυν πρόεδρος Μπρατσιάκος Σταύρος του Παναγιώτη, αγρότης και η Αλοίμονου Ελένη του Παναγιώτη, αγρότισσα και για την Κοινότητα Χράνων η Αγγελοπούλου Μαρία του Νικολάου, ιδιωτική υπάλληλος.

Σχετικά ο δήμαρχος Μεσσήνης δήλωσε: «Συνεχίζουμε με αγάπη για τον τόπο μας. Είμαι βέβαιος πως η συνεργασία με τους νέους υποψηφίους θα ενισχύσει την προσπάθειά μας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών».